Gabi - opinia (3) Jestem następną osobą którą nabrała Rachela skasowała 200 i skończyło się na... Gabi Renata - opinia (2) Super kobieta świetna wróżka ,powiedziała mi szczegóły z mojego życia o... Renata Zdecydowanie polecam! (2) Najlepsza wróżka jaką do tej pory poznałam. U pani Karoliny byłam juz kilka... Małgosia
Najlepsza! (1) Z panią Karoliną spotykam się regularnie od kilku lat. Każde spotkanie działa... Kasia Zaskoczenie (1) Moją wizytę u Pana Jarosława można streścić w dwóch słowach - "zaskoczenie" i... Cezary bardzo polecam (1) miła i bezpośrednia osoba.byłem kilkukrotnie i jestem pod wrażeniem wysokiej... lech Gorąco polecam :) (3) Nie mam żadnych zastrzeżeń do oferty, otrzymałam nawet więcej niż się... Wiktoria vel Kiki ? (1) No to będę pierwszą osobą, której się nie sprawdziło. 200 zł za półtorej... Agnieszka nie polecam (3) Byłam i przyjmował tam jakiś chłopak. Imienia mie pamiętam ale było ładne.... ewa Niezwykła kobieta o niezwykłych zdolnościach czytania kart (1) Bardzo dobre spotkanie! Konkretnie i rzeczowo. Pani Cecylia miła, ciepła i... Zadowolony sceptyk CUDOWNA OSOBA (1) Z uslug Pani Karoliny korzystam dosc czesto,jest dla mnie jak doradca... TINA Wróżka Halina (2) Miła,sympatyczna,konkretna,w to co nie wierzyłam już się spełniło.Polecam... magdam182 serdecznie polecam! (1) Oczyszczanie jajkiem dało efekt wręcz niesamowity, bo po raz pierwszy od... Dominika Małgorzata opinia :) (1) Szczerze polecam , serdeczna i bardzo ciepła osoba , zna się na tym co robi i... Małgorzata Polecam! :) (1) Od samego początku energia Pani Cecylii sprawiła, że całe spotkanie odbyło... Rozdarta Sosna Kasella warta poznania (5) Pisze w imieniu swoim i mojej siostry blizniaczki. Obje odwiedzilysmy Kaselle... Anna Maria Podziękowania (2) Trudno nie polubić naszej drogiej kaselli, od której bije tyle ciepła, uroku... MONIKA 100% zadowolenia! (1) Z Panią Sandrą spotkałam się ponad miesiąc temu. Dziś nadszedł czas na... Malinna pozytywnie (1) Jak ktos ma wazny problem to warto pojsc. Pani Halinka robi analize... Apolonia Anna ---Szkocja - opinia (2) Bardzo silna,emanująca osobowość, na samym wejściu już poczułam ,że będzie... Anna ---Szkocja