Anna - opinia (1) Kasella to profesjonalistka w każdym calu. Bardzo mi pomogła i jestem jej za... Anna u wielu byłam, tylko tą polecam (1) Żadna uczciwa, uduchowiona osoba nie poda recepty na życie. Pani Karolina... Ewa bardzo rzetelna (1) Bylam kilka razy u pani Halinki, i zawsze wychodzilam podniesiona na duchu.... Mela
NAJLEPSZA W TRÓJMIESCIE ! (1) Tak się składa ,że chodzę do Karoliny na karty już pięć lat i po różnych... Agnieszka NIESAMOWITA OSOBA! (3) Wróżkę Kasellę poleciła mi dobra koleżanka, która nie ukrywam jest nią... Marta Kasella (2) Przemiła osoba, która uspokoiła mnie natychmiast. Jest obiektywna, rzeczowa.... Asia Szczerze polecam !! (2) Korzystam z usług Pani Karoliny regularnie. Pani Karolina posiada... e. Polecam (1) Bardzo ciepła, serdeczna i normalna, w dobrym tego słowa znaczeniu, osoba.... M. warto spytać! (1) Bardzo ciepła osoba,wprowadzajaca dobrą atmosferę podczas wizyty. Potrafi... agata Wielkie dzięki dla Wróżki Kaselli !!! (1) Wybraliśmy się do Wróżki Kaselli na oczyszczanie jajkiem, gdyż spotykały nas... Oczyszczeni:) NIKI - opinia (1) super atmosfera, trafne ujęcie, wszystko się sprawdziło, można posłuchać,... NIKI Dobra wrózka (1) Byłem pierwszy raz oczywiście przez przypadek. Znakomicie odczytała moja... Majki Polecam (1) Wróciłam, ponieważ dużo z tego co Pani Amelia powiedziała sie zrealizowało.... Martyna iwona - opinia (2) Pani Kasella to profesjonalna i kompetentna wróżka.Jej wrożby są jasne i... iwona Bardzo miła Pani (1) Pani udało się naprawdę wiele rzeczy mi przybliżyć. Atmosfera normalności,... Dominik magiczny seans (1) Dwa dni temu byłam na sesji z kartami i na zabiegu reiki. Pani super miła... Ania E. Już zaczęło się sprawdzać... (2) Wyjechałam sama na kilka dni do Sopotu aby odpocząć od życia codziennego.... Moni Basia - opinia (1) W zeszłym tygodniu "przez przypadek":) trafiłam do Kaselli. Po raz kolejny,... Basia Polecam w 100% (1) Wierzcie lub nie. Kolejnego dnia po wizycie u Pani Rachelli 2 przepowiednie... Kate Warto (1) Trafiłem do Pana Jarosława parę lat temu z polecenia innej osoby i trochę... Tomasz