magiczny seans (1) Dwa dni temu byłam na sesji z kartami i na zabiegu reiki. Pani super miła... Ania E. Już zaczęło się sprawdzać... (2) Wyjechałam sama na kilka dni do Sopotu aby odpocząć od życia codziennego.... Moni Basia - opinia (1) W zeszłym tygodniu "przez przypadek":) trafiłam do Kaselli. Po raz kolejny,... Basia
Polecam w 100% (1) Wierzcie lub nie. Kolejnego dnia po wizycie u Pani Rachelli 2 przepowiednie... Kate Warto (1) Trafiłem do Pana Jarosława parę lat temu z polecenia innej osoby i trochę... Tomasz KONTAKT (1) czy można prosić o tel do Pani Karoliny? JA Z czystym sumieniem (2) Polecam z czystym sumieniem. Byłam u niej z pół roku temu, powiedziała mi... Jissa Nadzieja (1) Nie wiedziałam gdzie zajść i udać się po pomoc z moimi problemami z rodzicami... Pola Wspaniała wróżka - Polecam wszystkim. (1) Byłem u tej Pani już dwukrotnie i jestem bardzo zadowolony. Jej wskazówki,... Michał Radeon - opinia (1) Byłem i jestem bardzo zadowolony.Wróżby i oczyszczanie jak najbardziej... Radeon Super Wróżka!!! :)))) (1) chciałam tu z góry Pani podziękować za pokazanie możliwości jakie teraz mam i... migotka Emilia ma dar:) (1) Emilię znam od czterech lat, wiele razy mi pomogła wyjść z psychicznego... Gabrysia P Mila osoba (1) Bylam przed wczoraj u Kasi ,musze przyznac ,ze jest to bardzo mila i ciepla... Mirka K. Kasia ma dar ...:) (1) Kasella to osoba niezwykle empatyczna, która potrafi czyać z Ciebie jak z... Gabrysia Po 3 godzinach... (4) 3 godziny temu była u pani Emilii pierwszy raz i jeszcze się trzęse. Byłam... D. super wróżka (1) bardzo fajne spotkanie, dziewczyna ma niezwykłe wyczucie, świetną intuicję i... Teresa Wrózka Kasella cd. (1) moja ocena to 6. ( nie wiem jak to wprowadzić) Inez Wrózka Kasella (1) Z wizyty z oczyszczaniem skorzystałam na początku listopada.Skłamałabym... Inez Kasella (1) Skorzystałam z usług Kaselli, jestem bardzo zadowolona,szczególnie z... Anna Polecam - miło i profesjonalnie! (1) Pani Karolina jest bardzo miłą osobą i ma wspaniały kontakt z klientem. Będąc... Krystyna