Oczywiście Polecam !!!! (2) Bardzo dobra interpretacja przeszłości.Konkrety i ogólna ocena... Karolina Kniejewska jak ktoś ma odwagę to polecam (1) Młoda osoba, ale widać, że zna się na tym co robi i umie odczytywać karty. DD Bardzo dobra profesjonalistka (1) Krótko i na temat: Polecam. Ogromna wiedza i intuicja, brak wciskania kitu o... Bożena
Świetny wróżbita...niezwykle trafione porady (1) Korzystam z porad wróżbity Daneo i chciałbym go bardzo polecić z uwqgi na to,... Adrian Wiarygodna i profesjonalna porada (1) Naprawdę polecam p. Emilię - jest przesympatyczną osobą o ogromnych... Magda Joanna - opinia (1) Wspaniała, ciepła kobieta.Jej ocena sytuacji jest trafna. Potrafi podtrzymać... Joanna Lucyna (1) polecam z całego serca, życzliwa, uczciwa osoba, a przede wszystkim wskazanie... lucyna J. - opinia (1) Byłem 2 razy. Wszystko się sprawdziło (i nadal sprawdza). Polecam. Poza tym... J. super (1) Witam,bylem uczestniczylem,pelen pozytyw dla p.Karoliny,pomogla i otworzyla... Slawek Profesjonalne usługi (2) Panią Karolinę polecam wszystkim, którzy mają poważne życiowe dylematy.... Magda P. z okolic Gdańska na tak (1) W 2009 roku znalazłam się na tzw. życiowym zakręcie. Nie wiedząc w którą... Katarzyna Miło i solidnie (1) Bardzo wesoła i energiczna Pani, od pierwszej chwili potrafi sprawić, by... Anna zgadzam sie z przedmówcami... (2) Pani Karolina to naprawde sympatyczna osoba. Do tego profesjonalistka.Madra,... Ania GODNA POLECENIA (2) Godna polecenia tarocistka, nie ma za drogo i w przeciwieństwie do innych... Klaudia godna polecenia osoba (2) Pani Magdalena jest miłą osobą a to co wyczytuje z kart sprawdza się. Jak... ddd re (1) Chodzę do niej mniej więcej co pół .Jest konkretna i nie owija w bawełnę... ula A ja jestem zadowolony (1) Osobiście jestem zadowolony - miło, sympatycznie i niedrogo - oraz trafnie i... Janusz Wróżka z powołania... (13) Słyszałam dużo dobrego na temat Weroniki z Gdańska,faktycznie zna doskonale... Olga O DOBRYM SERCU:) (2) Jestem zachwycona niesamowitą wiedzą numerologiczną Pani Karoliny ,wielkie... Beata SZCZERZE POLECAM (1) Pani CIEPŁA MIŁA I MÓWI TO CO WIDZI W KARTACH NIC NIE KOLORYZUJE I JEST... SABCIA 1111