Wróżka z powołania... (13) Słyszałam dużo dobrego na temat Weroniki z Gdańska,faktycznie zna doskonale... Olga O DOBRYM SERCU:) (2) Jestem zachwycona niesamowitą wiedzą numerologiczną Pani Karoliny ,wielkie... Beata SZCZERZE POLECAM (1) Pani CIEPŁA MIŁA I MÓWI TO CO WIDZI W KARTACH NIC NIE KOLORYZUJE I JEST... SABCIA 1111
ala - opinia (2) Nie polecam. ala Bardzo mi pomogła... (1) Byłam u Sandry pierwszy raz. Jestem pod wrażeniem tego co usłyszałam. Bardzo... Marzena Wspaniała wróżka (1) Do P. Karoliny trafiłam dzięki mojej przyjaciółce. Tak jak większość osób... Ania (30 lat) Rozmowa Skype (1) Tym razem rozmowa przez Skype - nie powiem, wygodniejsze i bardziej swobodne.... wiola Polecam (1) Byłam u Pani Karoliny kilka razy i wiem, że moja wizyta w październiku na... izabela Dorota - opinia (2) Jestem stałą klientką wróżki Magdaleny od 3 lat. Jestem w 100 procentach... Dorota Polecam :) (2) Pani Jagoda to przecudowna kobieta, bardzo ciepła i mądra. serdecznie polcam Renata Dziekuje (4) OGROMNIE POLECAM - TAK SŁOWNE I MIŁE OSOBY POWINNO SPOTYKAĆ SIĘ CZĘŚCIEJ,... Jadwiga Polecam ;) (2) ODCZEKAŁAM ROK Z KOMENTARZEM .Pani EMILIA jest właściwą osoba do... Anna P. Profesjonalna wróżka (1) Polecam,byłem u Pani Magdy w lutym.Przepowiadziała mi zdarzenie które... Pan Marek Szczególna wizyta (1) Wizytę u Pani Karoliny wspominam jako bardzo wzbogacajace doświadczenie.... Agnieszka Wszystko się spełniło!!! (1) Byłam u pani Magdaleny rok temu.Moje sprawy nie wyglądały najlepiej. Pani... Anna SPRAWDZCIE SAMI :-) (1) POZDRAWIAM WSZYSTKICH WĄTPIĄCYCH. CAŁE ZYCIE JAK NA DŁONI. Jola NIE POLECAM (3) Pani Karolina jest sympatyczną osobą ale jeżeli chodzi o wróżenie to żałuje... ANIA Uważam że to ciekawe miejsce, ma swój klimat (2) są zarzuty, ale uważam że to miejsce jest jednym z ciekawszych. Może z... tom strata czasu (3) co tu duzo mowic...ceny wysokie,naciaganie na kolejne,niby potrzebne w... vicky Pełna sprawdzalność (1) Jestem pod wrażeniem! Boska!!! Wszystko się sprawdziło, dlatego byłam jeszcze... Fabiola