Joanna - opinia (1) Wspaniała, ciepła kobieta.Jej ocena sytuacji jest trafna. Potrafi podtrzymać... Joanna Lucyna (1) polecam z całego serca, życzliwa, uczciwa osoba, a przede wszystkim wskazanie... lucyna J. - opinia (1) Byłem 2 razy. Wszystko się sprawdziło (i nadal sprawdza). Polecam. Poza tym... J.
super (1) Witam,bylem uczestniczylem,pelen pozytyw dla p.Karoliny,pomogla i otworzyla... Slawek Profesjonalne usługi (2) Panią Karolinę polecam wszystkim, którzy mają poważne życiowe dylematy.... Magda P. z okolic Gdańska na tak (1) W 2009 roku znalazłam się na tzw. życiowym zakręcie. Nie wiedząc w którą... Katarzyna Miło i solidnie (1) Bardzo wesoła i energiczna Pani, od pierwszej chwili potrafi sprawić, by... Anna zgadzam sie z przedmówcami... (2) Pani Karolina to naprawde sympatyczna osoba. Do tego profesjonalistka.Madra,... Ania GODNA POLECENIA (2) Godna polecenia tarocistka, nie ma za drogo i w przeciwieństwie do innych... Klaudia godna polecenia osoba (2) Pani Magdalena jest miłą osobą a to co wyczytuje z kart sprawdza się. Jak... ddd re (1) Chodzę do niej mniej więcej co pół .Jest konkretna i nie owija w bawełnę... ula A ja jestem zadowolony (1) Osobiście jestem zadowolony - miło, sympatycznie i niedrogo - oraz trafnie i... Janusz Wróżka z powołania... (13) Słyszałam dużo dobrego na temat Weroniki z Gdańska,faktycznie zna doskonale... Olga O DOBRYM SERCU:) (2) Jestem zachwycona niesamowitą wiedzą numerologiczną Pani Karoliny ,wielkie... Beata SZCZERZE POLECAM (1) Pani CIEPŁA MIŁA I MÓWI TO CO WIDZI W KARTACH NIC NIE KOLORYZUJE I JEST... SABCIA 1111 ala - opinia (2) Nie polecam. ala Bardzo mi pomogła... (1) Byłam u Sandry pierwszy raz. Jestem pod wrażeniem tego co usłyszałam. Bardzo... Marzena Wspaniała wróżka (1) Do P. Karoliny trafiłam dzięki mojej przyjaciółce. Tak jak większość osób... Ania (30 lat) Rozmowa Skype (1) Tym razem rozmowa przez Skype - nie powiem, wygodniejsze i bardziej swobodne.... wiola Polecam (1) Byłam u Pani Karoliny kilka razy i wiem, że moja wizyta w październiku na... izabela