Agjnieszka - opinia (7) Niestety nie przyłączę się do tych pieśni pochwalnyxh na temat tej Pani.... Agjnieszka wspaniale dobre serce (1) dziekuje pani Karolino za bezinteresownosc i dobre serduszko... Pokazala mi... marta Nie szukaj - znalazłeś:) (1) Jeśli szukasz dobrej Pani wróżki, która na prawdę stara się wczuć w Twoją... Ania K.
!! PEŁEN POZYTYW !! (1) Wszystkim odwiedzającym tą stronę polecam wróżkę Karolinę. Jest to osoba... Jokama Polecam (1) Od mojej wizyty u Pana Jarosława minęło już 10 miesięcy. Wszystko co zostało... Weronika Sprawdziłam i polecam (1) W pewnym momencie swojego życia stanęłam na rozdrożu i nie wiedziałam w którą... Beata Szczerze polecam! (1) Polecam, polecam, jestem bardzo zadowolona z usług, jest naprawdę niezwykły,... Janina Pani Karolina (1) Byłem u Pani Karoliny parokrotnie.Młoda, sympatyczna Pani, która bardzo... Jarosław Prawdziwa Wrozka (1) Prawdziwa Wrozka Bywalam w moim zyciu u paru wrozek i moge z cala pewnoscia... k. POLECAM PANIĄ HALINKĘ (1) Bardzo mi pomogła, podtrzymała na duchu, poradziła. Taka dobra duszyczka.Jej... Dorota WSPANIALA OSOBA (1) Emilia to Bardzo Miła Kobieta która wie co mówi i dobrze Mówi... Chce tez... Monika z Monachium kto jeszcze nie zapłacił? (1) ten ogród nadziei ma nadzieję, że kiedyś o niego ktoś zadba.co do... janek Naciągacza i oszustka! (1) Prosze uważać na tę Pania, bo oszukuje! AA Poooolecam !!! (2) Jestem b. zadowolona z uslug p. Emilii, wiem wszystko z wyprzedzeniem , wiem... Kasia Polecam (1) Trafiłem do Pani Basi z polecenia i śmiało polecam dalej. Mojej znajomej... Tomek Polecam! (1) Z usług Pani Tamary jestem naprawdę zadowolona i polecam każdemu kogo... Magdalenka dobroć (1) „Dziękuję Pani Karolino za bezinteresowne poświęcenie czasu na dogłębne... Paula Wielka energia i intuicja (1) Dowiedziałam się bardzo wiele o sobie i mojej przyszłości. Szczególy z... Nina POLECAM (1) Pragne podziekowac Pani Weronice za pomoc przy rekrutacji pracownikow.... Andrej M - opinia (1) Niesamowita kobieta!!!! Pierwsze przepowiednie zaczęły spełniać się tuż po... M