Szczerze polecam! (1) Polecam, polecam, jestem bardzo zadowolona z usług, jest naprawdę niezwykły,... Janina Pani Karolina (1) Byłem u Pani Karoliny parokrotnie.Młoda, sympatyczna Pani, która bardzo... Jarosław Prawdziwa Wrozka (1) Prawdziwa Wrozka Bywalam w moim zyciu u paru wrozek i moge z cala pewnoscia... k.
POLECAM PANIĄ HALINKĘ (1) Bardzo mi pomogła, podtrzymała na duchu, poradziła. Taka dobra duszyczka.Jej... Dorota WSPANIALA OSOBA (1) Emilia to Bardzo Miła Kobieta która wie co mówi i dobrze Mówi... Chce tez... Monika z Monachium kto jeszcze nie zapłacił? (1) ten ogród nadziei ma nadzieję, że kiedyś o niego ktoś zadba.co do... janek Naciągacza i oszustka! (1) Prosze uważać na tę Pania, bo oszukuje! AA Poooolecam !!! (2) Jestem b. zadowolona z uslug p. Emilii, wiem wszystko z wyprzedzeniem , wiem... Kasia Polecam (1) Trafiłem do Pani Basi z polecenia i śmiało polecam dalej. Mojej znajomej... Tomek Polecam! (1) Z usług Pani Tamary jestem naprawdę zadowolona i polecam każdemu kogo... Magdalenka dobroć (1) „Dziękuję Pani Karolino za bezinteresowne poświęcenie czasu na dogłębne... Paula Wielka energia i intuicja (1) Dowiedziałam się bardzo wiele o sobie i mojej przyszłości. Szczególy z... Nina POLECAM (1) Pragne podziekowac Pani Weronice za pomoc przy rekrutacji pracownikow.... Andrej M - opinia (1) Niesamowita kobieta!!!! Pierwsze przepowiednie zaczęły spełniać się tuż po... M niesamowita kobieta (1) dwa lata temu mialam przyjemnosc poznac p.Emilie osobiscie do dzis jestem pod... marta profesonlaizm!! (2) Emilia przede wszystkim jest profesjonalistką. To, co mówi jest zgodne ze... Joanna Szczerze polecam (1) Spotkanie w bardzo miłej atmosferze, szczegółowe odpowiedzi na wszystkie... Przemek Zalewski Moja wróżka:) (1) Weronika to moja sprawdzona wróżka.Przezyłam rozwód,przepowiedziała,wyszłam... Elwira Polecam! (1) Jestem zachwycona!!! Pani Emilia jest niesamowicie miłą i ciepłą osobą. Od... Pixie Naprawdę WARTO! (2) ;) Mogę tylko powiedzieć, że byłam u Pana Jarka jakiś miesiąc temu. I już... bu-u