srednio (1) Bardzo jest milo, ale malo sie sprawdza... kuma Polecam (1) Bardzo dziękuję za wskazanie drogi. Mam nadzieję, że uda mi się postępować... Ala Dobra wrózka :) (1) "Jestem w głebokim szoku, jak po bardzo powierzchownie zadanym pytaniu,... Rafał
Brak słów - pozytywnie na 100% :) :) (1) Pani Emilia jest niesamowita! Od wejścia sprawia, że czujesz się swobodnie.... Basia Polecam (1) Dwa lata temu byłam u Pani Emili, to co wszystko mi powiedziała niestety się... Patrycja R. Wróżba noworoczna (1) Cudowna wróżba noworoczna.Spotkania takie traktuję jak zabawę, ale coś w tym... Beatrcice Polecam (1) Z uslugi skorzystalam po raz kolejny i to doswiadczenie sklonilo mnie do... Elisabeth Sprawdzony numerolog. (1) Dzięki Pani Jaśmino,za horoskop numerologiczny na zeszły rok;);)Bardzo... KONRAD Runy,Runy moje Runy:) (1) Jaśmina jedna z nielicznych Osób,która doskonale odczytuje przyszłość z... Hania Polecam (1) Pelen profesjonalizm. Wielka pomoc w podjęciu ważnej decyzji. Na pewno... alexa POLECAM :) (1) Dziś byłam u Pani Emilii. Na początku bardzo się stresowałam. Dowiedziałam... Paulina Po prostu niesamowita (1) Niesamowita spostrzegawczość i umiejętność odgadywania charakteru i upodobań... Tomasz Zadziwiający profesjonalizm i trafność (1) Wraz z moją mamą pierwszy raz byłyśmy u wróżki Karoliny na początku roku... Maria9 SUPER!!! (2) JESTEM ZADOWOLONA-ZAWSZE MOGĘ LICZYĆ NA WSPARCIE DUCHOWE.KORZYSTAM TO OD... li Jestem oczarowana (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług Jaśminy i od razu jestem porażona Jej... Regina polecam }]i[{ (1) Witajcie, W końcu po paru miesiącach i długich rozważań na temat warto nie... Beata Duża sprawdzalność (1) Normalna Pani, bez kota i kryształowej kuli, za to ze zwykłymi kartami,... pesymista Jest naprawdę dobra! (1) Nigdy nie wierzyłam we wróżby, ale coś w tym jest. Jeśli już macie skorzystać... aga Polecam!!! (1) Byłam u Pani Emillii na wizycie, bardzo ciepła i przyjazna osoba. Powiedziała... Justyna Agjnieszka - opinia (7) Niestety nie przyłączę się do tych pieśni pochwalnyxh na temat tej Pani.... Agjnieszka