Pomocy ;) (1) mógłby ktoś napisac tutaj, gdzie ta pani przyjmuje oraz cennik jej usług?... Sylwia nie widzę nadziei dla Ogrodu Nadziei (2) Zakwaterowanie beznadziejne,gorsze warunki niż w szkole... kasior Czy to jest ta sama wróżka Urszula, która kiedyś przyjmowała w Oliwie... (1) ...w okolicach Norblina? Agnieszka
:) (2) Bylam juz u wielu "wrozek" , mialam wielki dylemat ktorej wierzyc ... na... Zuzia Zdecydowanie polecam (1) Przyznam szczerze ,ze kontakt z tą Pania traktowałam z pewnym... Monika Letkiewicz Anna - opinia (1) Mam pytanie, czy wie ktoś może jak skontaktować się z wróżką Emilią i ile... Anna Wsparcie w biznesie (1) Dziekuje serdecznie za przepowiednie roczna dotyczaca prowadzonej... tess Wszystko naj (2) Polecam wszystkim. Fachowiec i zawodowiec w tym co robi. Atmosfera domowa. aleksander Polecam (1) na wstepie do wyboru rodzaj talii, z ktorej chcemy wrozbe. wybralam... bella zadowolona i wzmocniona! (1) Nigdy wcześniej nie byłam u wróżki, między innymi z powodu obaw, że usłyszę... Karolina Wróżka warta polecenia (1) Miły kontakt i rozmowa, potwierdzam, że część z przewidywań już zaczyna się... Dorota pozytywna energia (1) Polecam bardzo gorąco! Na początku wizyty, tylko na podstawie mojego imienia... Agnieszka Polecam Wszystkim !!! (1) Jestem pod wrażeniem tej Wspaniałej Kobiety.Z całą pewnością zna się na tym... agnieszka polecam (2) To moja nie pierwsza wizyta u wróżki, ale po raz pierwszy nie miałam ochoty... Kasia kontakt mailowy? (1) Witam, czy istnieje możliwość skontaktowania się mailowo z p. Weroniką?... Kasia Jestem w szoku !!! (1) Jestem w ogromnym szoku ! Zanim się spotkałam z Panią Emilią byłam nastawiona... Aleksandra Zdecydowanie tak (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem. W tej chwili mogę ocenić tylko profesjonalne... an77 sama nie wiem... (1) Atmosfera jest naprawdę super, Pani Emilia bardzo miła,... ale z perspektywy... malinka Małgorzata - opinia (2) Serdecznie dziękuję Pani Karolino.Uświadomiła mi Pani, że jestem bardzo silną... Małgorzata Bardzo , bardzo polecam (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem , atmosfery, porozumienia, wiedzy ,... Alina