Wróż (1) To człowiek wiedzący co robi. Z talentem. Darem zdejmowania negatywnych... a. Wróżka (1) Witajcie. Byłam w ten wtorek u P. Emilii. Musze przyznac, ze nie wiedzialam... Pani Emilia wie :) Sprawdzona Dobra Wróżka (1) Do Pani Weroniki trafiłam dzięki przyjaciółce,która uczęszcza na terapię,ja z... Beata
lek dla zbolałej duszy... (1) Emilia to wyrozumiała, ciepła i madra kobieta. Wiedziła o mnie tyle ile ja... Anna ścieżka duchowa (1) Poznając Panią Weronikę i za jej sprawą bardzo zmieniłam siebie i życie... Alinka Przyjaciółka Karmiczna:):) (1) Zawsze daje mi ogromne pokłady siły na koleje wyjazdy,gdyż pracuje za... Anna POMAGA I ZMIENIA ŻYCIE:) (1) Jestem w kontakcie z Weroniką,od dłuższego czasu.Szybko znalazła''zródło''... Halinka Doradztwo w biznesie (1) Skorzystałem za namową Przyjaciół z porad biznesowych. Otrzymałem dokładne... Irek Polecam (1) Bardzo dobrze zna temat kartomancji i numerologii. Wyniosłam dużo cennych... eliza Polecam :) (1) Byłam u Pani Weronki po raz pierwszy i powiem, że nie żałuje. Pani Weronika... Izabela Niesamowita!! (1) bardzo trafnie opowiedziala o mnie, o moim dotychczasowym zyciu, o tym co... Izuuu Konkretnie,skutecznie (1) Korzystam z rad pani weroniki od dluzszego czasu.Do tej pory wszystko spelnia... Ala Zaczęłam nowe życie... (1) Korzystam z usług Weroniki,dzięki Jej sugestii i prognozom zakończyłam pewien... Halina polecam (1) Z całego serca polecam- wyszłam podniesiona na duchu i zycze sobie, zeby sie... Joanna Wspaniała aura i atmosfera (1) Skorzystałam z usług Weroniki. Byłam mile zaskoczona wiedzą i ciepłem jakie... Zuza CUDOWNA OSOBA!!! (2) DO WRÓŻKI EMILII CHODZĘ REGULARNIE,GDYŻ POMOGŁA MI NA ŻYCIOWYM ZAKRĘCIE I TO... Twoja Sylwia Zaczęło się sprawdzać (1) Pierwszy raz miałam okazję trafić do Pani Magdy w Andrzejki zupełnie... M. profesjonalistka (1) Najbardziej zadowolona jestem z doboru kamieni jaki mi wróżka... maria Pani Emilia jest naprawdę super (1) Witam , kilka tygodni temu odwiedziłam panią Emilię,i nigdy nie spotkałam się... basia Nie sprawdzilo sie nic (3) Pani bardzo mila.Niestety z tego co mialo sie zdazyc ,nie zdazylo sie nic.Nie... Joanna