pozytywna energia (1) Polecam bardzo gorąco! Na początku wizyty, tylko na podstawie mojego imienia... Agnieszka Polecam Wszystkim !!! (1) Jestem pod wrażeniem tej Wspaniałej Kobiety.Z całą pewnością zna się na tym... agnieszka polecam (2) To moja nie pierwsza wizyta u wróżki, ale po raz pierwszy nie miałam ochoty... Kasia
kontakt mailowy? (1) Witam, czy istnieje możliwość skontaktowania się mailowo z p. Weroniką?... Kasia Jestem w szoku !!! (1) Jestem w ogromnym szoku ! Zanim się spotkałam z Panią Emilią byłam nastawiona... Aleksandra Zdecydowanie tak (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem. W tej chwili mogę ocenić tylko profesjonalne... an77 sama nie wiem... (1) Atmosfera jest naprawdę super, Pani Emilia bardzo miła,... ale z perspektywy... malinka Małgorzata - opinia (2) Serdecznie dziękuję Pani Karolino.Uświadomiła mi Pani, że jestem bardzo silną... Małgorzata Bardzo , bardzo polecam (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem , atmosfery, porozumienia, wiedzy ,... Alina Wróż (1) To człowiek wiedzący co robi. Z talentem. Darem zdejmowania negatywnych... a. Wróżka (1) Witajcie. Byłam w ten wtorek u P. Emilii. Musze przyznac, ze nie wiedzialam... Pani Emilia wie :) Sprawdzona Dobra Wróżka (1) Do Pani Weroniki trafiłam dzięki przyjaciółce,która uczęszcza na terapię,ja z... Beata lek dla zbolałej duszy... (1) Emilia to wyrozumiała, ciepła i madra kobieta. Wiedziła o mnie tyle ile ja... Anna ścieżka duchowa (1) Poznając Panią Weronikę i za jej sprawą bardzo zmieniłam siebie i życie... Alinka Przyjaciółka Karmiczna:):) (1) Zawsze daje mi ogromne pokłady siły na koleje wyjazdy,gdyż pracuje za... Anna POMAGA I ZMIENIA ŻYCIE:) (1) Jestem w kontakcie z Weroniką,od dłuższego czasu.Szybko znalazła''zródło''... Halinka Doradztwo w biznesie (1) Skorzystałem za namową Przyjaciół z porad biznesowych. Otrzymałem dokładne... Irek Polecam (1) Bardzo dobrze zna temat kartomancji i numerologii. Wyniosłam dużo cennych... eliza Polecam :) (1) Byłam u Pani Weronki po raz pierwszy i powiem, że nie żałuje. Pani Weronika... Izabela Niesamowita!! (1) bardzo trafnie opowiedziala o mnie, o moim dotychczasowym zyciu, o tym co... Izuuu