Polecam (1) Bardzo dobrze zna temat kartomancji i numerologii. Wyniosłam dużo cennych... eliza Polecam :) (1) Byłam u Pani Weronki po raz pierwszy i powiem, że nie żałuje. Pani Weronika... Izabela Niesamowita!! (1) bardzo trafnie opowiedziala o mnie, o moim dotychczasowym zyciu, o tym co... Izuuu
Konkretnie,skutecznie (1) Korzystam z rad pani weroniki od dluzszego czasu.Do tej pory wszystko spelnia... Ala Zaczęłam nowe życie... (1) Korzystam z usług Weroniki,dzięki Jej sugestii i prognozom zakończyłam pewien... Halina polecam (1) Z całego serca polecam- wyszłam podniesiona na duchu i zycze sobie, zeby sie... Joanna Wspaniała aura i atmosfera (1) Skorzystałam z usług Weroniki. Byłam mile zaskoczona wiedzą i ciepłem jakie... Zuza CUDOWNA OSOBA!!! (2) DO WRÓŻKI EMILII CHODZĘ REGULARNIE,GDYŻ POMOGŁA MI NA ŻYCIOWYM ZAKRĘCIE I TO... Twoja Sylwia Zaczęło się sprawdzać (1) Pierwszy raz miałam okazję trafić do Pani Magdy w Andrzejki zupełnie... M. profesjonalistka (1) Najbardziej zadowolona jestem z doboru kamieni jaki mi wróżka... maria Pani Emilia jest naprawdę super (1) Witam , kilka tygodni temu odwiedziłam panią Emilię,i nigdy nie spotkałam się... basia Nie sprawdzilo sie nic (3) Pani bardzo mila.Niestety z tego co mialo sie zdazyc ,nie zdazylo sie nic.Nie... Joanna Polecam! (1) Pani Karolina to bardzo ciepła i miła osoba. Siedziałam jak zaczarowana,... alexa Niesamowity dar (1) Zgadzam się z przedmówczynią. Pan Jarek ma taką magię w sobie, że aż to... alexa Czarodziejka ludzkich serc! (1) Moje życie bylo kompletną porażką...do czasu aż znalazłam panią Magdalenę.To... Ewa polecam (1) Byłam wczoraj u Pani Emilki i wyszłam już z mniejszym bólem w sercu. To, co... Magda KatarzynaJ (3) Wspaniała wróżka,to o czym mówi ma sęs i trafia do człowieka.Świetnie... Kasia Niedowiarek..... (3) Jestem mile zaskoczony po spotaniu,zastanawiam sie skąd ma wiedze i wglad we... Pawlik Polecam !!!!!!!!!!! (1) Dołączam się do wszystkich opini jest naprawdę wspaniałą wróżką.Zanim... Iwona Cała prawda (1) Jeśli faktycznie istnieje magia to pan Jarek jest niesamowity, zastanawiam... Maryla