polecam (1) Byłam wczoraj u Pani Emilki i wyszłam już z mniejszym bólem w sercu. To, co... Magda KatarzynaJ (3) Wspaniała wróżka,to o czym mówi ma sęs i trafia do człowieka.Świetnie... Kasia Niedowiarek..... (3) Jestem mile zaskoczony po spotaniu,zastanawiam sie skąd ma wiedze i wglad we... Pawlik
Polecam !!!!!!!!!!! (1) Dołączam się do wszystkich opini jest naprawdę wspaniałą wróżką.Zanim... Iwona Cała prawda (1) Jeśli faktycznie istnieje magia to pan Jarek jest niesamowity, zastanawiam... Maryla Jak drogowskaz (1) Na pogmatwane zycie, ktore wyglada jak kiepski film, pomoc moze tylko Wrozka... Beata Znalazłam swoją drogę... (1) Poznałam Weronikę w trakcie skomplikowanego rozwodu,wtedy dała mi już... Wiktoria uleńka (1) Pani Magduniu jest Pani prawdziwym doradcą duchowym bez Pani było by mi... uleńka Pomaga pomóc przeznaczeniu... (1) Jestem zupełnie inaczej nastawiona do życia i codziennych sytuacji od kiedy... Dorota Super wróżka (1) Jak narazie sprawdza mi się czekam na dalszy ciag wydarzen ;-)Wróżka bardxzo... marta Cudowna:)) (1) Bardzo goraco polecam skorzystanie z usług wrozki Magdaleny. Jest to... Elzbieta PEŁNA OPTYMIZMU (1) BARDZO CIESZE SIĘ,ŻE MOGŁAM POZNAĆ PANIĄ WERONIKĘ,DZIEKI TAKIEJ OSOBIE JEST... ANETA profesionalizm (1) POLECAM WSZYSTKIM BARDZO PROFESIONALNA WROZKE JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z... RYSZARD Dobra Przyjaciółka (1) Weronika jest bardzo pozytywną osobą,po seansie wyniosłam dużo... ANITA Trafność przepowiedni (2) Regularnie odwiedzam Weronikę. Zawsze służy mądrą radą, a Jej analizy i... Amber Dla Wszystkich szukających dobrej RADY:):):) (1) Pani Wera znakomicie przewiduje,oraz odczytuje fakty przeszłe i... Sebastian Marta - opinia (1) Pani Magda jest bardzo ciepła i otwartą osobą na świat i ludzi . Juz na drugi... Marta polecam gorąco (1) polecam gorąco gosia Doskonała (1) Wie co mówi i o czym. Posiada wszechstronną wiedzę w zakresie ezoteryki.... Jowita POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo dziekuje za pouczajaca rozmowei spotkanie!Dotychczas wszystko sie... Katarzyna