Polecam (1) Po pierwszejwizycie u z Wróżki Emilii jestem pod wielkim wrażaniem.Posiada... Katarzyna W. Nie polecam (1) Na ten dzień byłam omówiona niestety nikt nie otworzył mi drzwi,po wykonaniu... Emila wiele mi pomogla (2) do tej pory wiele sie spelnilo mika
Jestem bardzo miło zaskoczona (1) Po upływie kilku miesięcy sprawdziły się ostrzeżenia Pana Jarosława który... katarzyna Agnieszka - opinia (1) Tak szczerej i życiowej wróżki jeszcze nie znałam.. do pani Karoliny... Agnieszka Danka - opinia (1) Będąc u wróżki Karoliny otrzymałam wiele rad. Przepowiednie jej zaczęły... Danka Trafność I Rzetelność (1) Bardzo miły i opanowany człowiek który posiada znakomity dar.Polecam pana... Mirosława Wspaniala osoba,Kobieta Anioł (1) Po przyjściu do pani Emilii poczułam się jak bym była u dobrej koleżanki... Rzymianka Wspaniała osoba :) (1) Wspaniała rozmowa, miła atmosfera jestem naprawdę mile zaskoczony spotkaniem... Kamil Jak dla mnie super:) (1) Szczerze, warto się wybrać. Nie ma specjalnego gabinetu, ale osoba jest... beti Monika - opinia (1) Do Wróżki Karoliny trafiłam pierwszy raz dzięki przyjaciółce i mimo, że na... Monika wspaniała wróżka (1) Dzieki komentarzom na portalu trafiłam do Pani Emilji, troche się... Agnieszka wielkie uniesienie (1) Pierwszy raz w życiu postanowiłam udać się do kogoś kto stawia karty w... Monika naj naj naj (1) najlepsza wrozka u jakiej kiedykolwiek bylam.Przywrocila mi wiare we... katarzyna godonczuk polecam!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług wrózki Karoliny:)))Falochowo przepowiada... Agata na 5! (1) Polecam serdecznie. Atmosfera bardzo ciepła, trafna ocena sytuacji, cenne... olenka96 Bardzo życzliwe podejście i pełen profesjonalizm (1) Z czystym sumieniem serca mogę polecic Pana Jarosława jest to osoba bardzo... Barbara super tarocistka (1) profesjonalizm 100% , zna sie na tym perfect gdanszczanka