TA WRÓŻKA TO CZARODZIEJKA LUDZKICH DUSZ, SERC I UMYSŁÓW (2) Byłam ponownie u Pani Emilii. To wspaniałą, cudna, mądra i najlepszą wróżka w... Asia zaplata za przeslana wrozbe (1) Wrozbe od Pani Karoliny dostalem bardzo szybko jest bardzo trafna i wogole... EDWARD Pozdrowienia dla p.Emilii (1) Wspaniała kobieta,bardzo ciepła.Gdy mówiła o mojej przeszłości,miałam... Sylwia
Kobieta Anioł (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani Emilii, dzięki niej zostały rozwiane wszystkie... Ania Joanna - opinia (1) Wspaniała Kobieta. Bardzo dobry kontakt. Szczegółowa analiza. Trafny opis... Joanna negatywna (1) Całkowite lekceważeni klijentów osoba nipoważna - umawia sie i wychodzi z domu. Jerzy Wie co mówi - 100% Profesjonalizmu (2) Byłam dzisiaj u Wróżki Karoliny po namowie mojej koleżanki i w 100%... Ania Polecam (1) Po pierwszejwizycie u z Wróżki Emilii jestem pod wielkim wrażaniem.Posiada... Katarzyna W. Nie polecam (1) Na ten dzień byłam omówiona niestety nikt nie otworzył mi drzwi,po wykonaniu... Emila wiele mi pomogla (2) do tej pory wiele sie spelnilo mika Jestem bardzo miło zaskoczona (1) Po upływie kilku miesięcy sprawdziły się ostrzeżenia Pana Jarosława który... katarzyna Agnieszka - opinia (1) Tak szczerej i życiowej wróżki jeszcze nie znałam.. do pani Karoliny... Agnieszka Danka - opinia (1) Będąc u wróżki Karoliny otrzymałam wiele rad. Przepowiednie jej zaczęły... Danka Trafność I Rzetelność (1) Bardzo miły i opanowany człowiek który posiada znakomity dar.Polecam pana... Mirosława Wspaniala osoba,Kobieta Anioł (1) Po przyjściu do pani Emilii poczułam się jak bym była u dobrej koleżanki... Rzymianka Wspaniała osoba :) (1) Wspaniała rozmowa, miła atmosfera jestem naprawdę mile zaskoczony spotkaniem... Kamil Jak dla mnie super:) (1) Szczerze, warto się wybrać. Nie ma specjalnego gabinetu, ale osoba jest... beti Monika - opinia (1) Do Wróżki Karoliny trafiłam pierwszy raz dzięki przyjaciółce i mimo, że na... Monika wspaniała wróżka (1) Dzieki komentarzom na portalu trafiłam do Pani Emilji, troche się... Agnieszka wielkie uniesienie (1) Pierwszy raz w życiu postanowiłam udać się do kogoś kto stawia karty w... Monika