Polecam wszystkim! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem mądrości Pani Karoliny, ma wielką wiedzę i... Aleksandra :( (1) Byłam u pani Magdy jakoś pod koniec roku i do tej pory się niestety nic nie... Sylwia Naprawdę warto :) (1) Bardzo rzeczowa, konkretna, skrupulatnie odpowiada na pytania. Nie podaje... Ola
jestem na tak. polecam (1) pelna trafnosc analizy numerologicznej. jestem usatysfakcjonowana.... joannis Pełna Trafność (1) Trafna analiza przeszłości i przyszłości. Przyszłość wyczytana z kart już się... Darjah srednio (1) Bardzo jest milo, ale malo sie sprawdza... kuma Polecam (1) Bardzo dziękuję za wskazanie drogi. Mam nadzieję, że uda mi się postępować... Ala Dobra wrózka :) (1) "Jestem w głebokim szoku, jak po bardzo powierzchownie zadanym pytaniu,... Rafał Brak słów - pozytywnie na 100% :) :) (1) Pani Emilia jest niesamowita! Od wejścia sprawia, że czujesz się swobodnie.... Basia Polecam (1) Dwa lata temu byłam u Pani Emili, to co wszystko mi powiedziała niestety się... Patrycja R. Wróżba noworoczna (1) Cudowna wróżba noworoczna.Spotkania takie traktuję jak zabawę, ale coś w tym... Beatrcice Polecam (1) Z uslugi skorzystalam po raz kolejny i to doswiadczenie sklonilo mnie do... Elisabeth Sprawdzony numerolog. (1) Dzięki Pani Jaśmino,za horoskop numerologiczny na zeszły rok;);)Bardzo... KONRAD Runy,Runy moje Runy:) (1) Jaśmina jedna z nielicznych Osób,która doskonale odczytuje przyszłość z... Hania Polecam (1) Pelen profesjonalizm. Wielka pomoc w podjęciu ważnej decyzji. Na pewno... alexa POLECAM :) (1) Dziś byłam u Pani Emilii. Na początku bardzo się stresowałam. Dowiedziałam... Paulina Po prostu niesamowita (1) Niesamowita spostrzegawczość i umiejętność odgadywania charakteru i upodobań... Tomasz Zadziwiający profesjonalizm i trafność (1) Wraz z moją mamą pierwszy raz byłyśmy u wróżki Karoliny na początku roku... Maria9 SUPER!!! (2) JESTEM ZADOWOLONA-ZAWSZE MOGĘ LICZYĆ NA WSPARCIE DUCHOWE.KORZYSTAM TO OD... li Jestem oczarowana (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług Jaśminy i od razu jestem porażona Jej... Regina