Kasella (1) Skorzystałam z usług Kaselli, jestem bardzo zadowolona,szczególnie z... Anna Polecam - miło i profesjonalnie! (1) Pani Karolina jest bardzo miłą osobą i ma wspaniały kontakt z klientem. Będąc... Krystyna Wspiera duchowo (1) Wyciszona, ciepła osoba, bardzo pomaga gdy brakuje nadziei i nie wiadomo od... Joanna
POLECAM POLECAM POLECAM :-) (1) Właśnie wróciłam od Pani Kaselli, do której trafiłam po przeczytaniu... Justyna wróżka kasella (1) Na wróżkę Kasellę trafiłam przypadkiem. Otóż, miałam pewne problemy którymi... ania sprawdza sie... (1) Bylam u niej kilka miesiecy temu.I chociaz za bardzo nie wierzylam w to co... bee30 Czekam az zacznie cos sie sprawdzac :) (1) Wizyta u wrozki nie jest moja pierwsza,a do tej wrozki trafilam przegladajac... bee30 Magia spokoju i ciepła (1) Emilia jest osobą, która potrafi podnieść na duchu. Ja nie chodzę po porady,... Andżelika zadowolona - opinia (1) Wizyta w bardzo przyjemnej, przyjacielskiej atmosferze pełnej empatii i... zadowolona Lepiej trafić nie mogłam ;> . (1) Najlepsza kobieta jaką do tej pory spotkałam na swojej drodze! Inteligentna ,... Monika Super wizyta (1) Dzisiejsza wizyta była moją pierwszą, atmosfera przyjemna, otwarta i ciepła... MM POLECAM! (1) Niesamowita osoba, przemiła i zna się na tym co robi. Bardzo mi pomogła w... maka Polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolona ze spotkania z Wróżką Kasselą . Bardzo szybko wiele... Lena Kasella zna się na tym co robi!!!!!!!! (1) Wróżkę Kasellę znalazłam rok temu na jednym z portali ezoterycznych.Od... Beata z Bełchatowa Renata (1) Byłam u pani Karoliny całkiem niedawno ,korzystałam z jej pomocy już... Renata Godna polecenia :) (1) Z usługi skorzystałam jakiś miesiąc temu będąc na rozdrożu życiowym. Pani... Iwona Nie dajcie wiary tym komentarzom (9) Nie dajcie wiary tym komentarzom, bo osoba o której czytacie teraz komentarze... zniesmaczona jestem bardzo zadowolona (5) Jestem bardzo zadowolona ze spotkania z wróżką Kasella i polecałam ją już... Gdynianka satysfakcja gwarantowana (1) Do Kaselli trafiłam przez przyjaciółkę ,jest osobą bardzo kompetentną ,miłą i... Joasia sprawdzalność 100% (2) Kasella jest bardzo kompetentną i profesjonalną wróżką, sprawdzalność... klaudia