Wybory

Czy ktoś juz wie kto z Bojana bedzie kandydował na radnego - mamy ich wybrać aż trzech w listopadzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wybory

Znakomite podsumowanie kandydatow!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie zazdroszczę nikomu, bo każdy ma to na co zasłużył
jacek znam bardzo dobrze osobiście - dno
rogińska znam bardzo dobrze osobiście - dno
grzesiu mierzejewski znam bardzo osobiście - jako człowiek zaje... jako radny nie wiem bo nie był
piotr znam bardzo dobrze osobiście - jako człowiek bardzo zaje.... jako radny nie wiem
mach - nie wiem może po dzieciach bym się wypowiedział jeżeli od grzesia i pawła to też dno nie ważne ile zrobił dla wsi ale własne ego
jaryś - nie znam nie wypowiadam się
to gdzie konkurencja oszołomie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

tyle ile każdy z tych kandydatów. Widzę ze konkurencja sie odzywa lub typowa zadrość ludzka a, gdyż wiadomo ze p. Mach ma największe poparcie we wsi....moze nie u nowych mieszkanców ale napewno u rodowitych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja nie popieram żadnego z nich, gdyż uważam,że w Bojanie są ludzie, którzy mogliby kandydować na wójta
A głosować i tak nie pójdę bo nie ma na kogo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

co zrobil mach dla wsi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

wiem bo co kilka lat temu się naobiecywał w...lając na imprezie klubowej (wtedy dragon bojano)w szkole to dzisiaj bylibyśmy stolicą.
A podejście pana Kalkowskiego też znam a z Bojanem miał tylko wspólny ... plac manewrowy

A co do bojana ma uwczesny wójt? Tyle co świnia do siodła.

Zostając egzaminatorem szkółkę jazdy zamyka się z jasnych przyczyn. R. Kalkowski jest kandydatem na wójta. Pochodzi z Kielna a mieszka obecnie w Karczemkach. Bojano nie ma swojego kandydata więc musimy się zdecydować kogo poprzeć. Osobiście wolę mieć wójta ze swoich stron. Młody, ambitny, uparcie dążący do celu niż obecny który ma Bojano na szarym końcu. Ludzie !!! ile lat czekaliśmy na zrobienie kanalizacji i dokończenie gimnazjum. Czy ktoś pamięta zebranie wiejskie gdzie obecny wójt mówił, że w Bojanie nie trzeba rozbudowywać szkoły bo z upływem lat dzieci będzie duuużo mniej i szkoła będzie świecić pustkami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

a co dla Bojana zrobili Jacek i Rogińska. Z tego co wiem to nic ,a dla siebie wiele
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

co on ma do Bojana???
to ten co ma szkołę nauki jazdy w karczemkach ?
i zamknęli za....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oto strona stowarzyszenia którego prezesem jest pan Kalkowski

http://www.protest-kielno.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli Pan Kalkowski, to mógłby na forum coś napisać. Zyskałby trochę głosów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan Jeryś z tego co wiem to mieszka już ok. 9 lat, ale nie wiem czy sie czymś zajmuje. To taki cwaniaczek.

Myśle że kandydatura pana Kalkowskiego to najlepsze rozwiązanie z kandydatów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pan Jeryś jest stosunkowo nowym mieszkańcem , mieszka od około 4 lat. Raczej nie udzielał się w sprawy Bojana .

A pozostali np. pan Jeryś?

Pan Potrykus staruje kolejny raz na Wójta czyli nie ma siły przebicia. Kalkowski jest kandydatem z "naszych" stron. Jego wygrana dla Bojana oznaczałaby wiele zmian na plus.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zbigniew Engelbrecht-dotychczasowy wójt gminy , Ryszard Kalkowski-prowadził szkołe prawa jazdy,teraz jest egzaminatorem(jeśli to ten Ryszard Kalowski) , Kazimierz Potrykus-nie znam

Co do wójta to uważam że przyszedł czas na kogoś nowego(tak łagodnie to ujmując)

co wiadomo o tych kandydatach? jestem nowym mieszkańcem i chciałbym wiedzieć coś o nich

Co do kandydatów na wójta jest ich trzech : Zbigniew Engelbrecht , Ryszard Kalkowski , Kazimierz Potrykus .

Jeśli chodzi o pub , to musiał by się znaleść jakiś inwestor aby zorganizować taki lokal . W tej kwesti Radni czy Gmina nic nie pomogą . A co do Ośrodka kultury , wiem że kiedyś był plan budowy takiego budynku .

Inne tematy z forum

Ogrzewanie gazem (65 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (18 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?