Wybory

Czy ktoś juz wie kto z Bojana bedzie kandydował na radnego - mamy ich wybrać aż trzech w listopadzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wybory

Czy Panowie startują w wyborach?

W takim razie jeśli już się wybiore na wybory, to na któregoś z pana zagłosuje...;)

Do pana bojańczyk , proszę się nie wypowiadać na temat osób , których Pan nie zna . Bo ani Ja ani Grzegorz Mierzejewski nie byliśmy Radnymi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tutaj trzeba świeżej krwi, oni już wszyscy byli i co zrobili?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzech panów kojarzę z klubu piłkarskiego z Bojana : Nawrocki Jacek - obecny Radny Gminny , Dziecielski Piotr - Komendant Straży Pożarnej z Bojana i Mierzejewski Grzegorz - obecny Prezes Klubu Piłkarskiego . Pani Emilia Rogińska - obecna Radna Gminna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy mają doświadczenie w polityce samorządowej, potrafią zarazić swoimi pomysłami innych. Jestem nowym mieszkańcem, chciałbym poznać osoby startujące w wyborach. Mam nadzieję, że nie kierują się tylko swoim dowartościowaniem. Jak widać kilka osób jest na forum, może kandydaci kilka słów napisaliby o sobie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Startować będzie dużo kandydatów a to Ci o których słyszałem :
Nawrocki Jacek , Rogińska Emilia , Jeryś Zdzisław , Dziecielski Piotr , Dampc Jan , Winogrocki Jacek , Mach Kazimierz , Mierzejewski Grzegorz , Herman Marcin , pani Ola - organisty żona . A może być ich więcej .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

super zaje*iście ale tego jakoś nie widać... Polska ma najwyższe PKB w europie i też g*wno z tego

W czołówce woj. pomorskiego, a dlaczego nie kraju

Nasza gmina jest w czołówce a wy narzekacie:

http://www.szemud.pl/pol/obraz.php?plik=2010-08-20-13-26-48_1_28795.JPG

Bardzo ciekawa propozycja, jestem za.

Żeby u nas było lepiej ludzie z Bojana i Koleczkowa powinni się zebrać i wydzielić z tych wsi osobną gmine. Innaczej nie widze możliwości szybszego rozwoju naszego regionu. Zobaczcie sobie na sąsiednie gminy,nawet te po PGRowskie które 10 lat temu ledwo co ciągneły teraz wyglądają 100 razy lepiej. A u nas potrafią tylko brać w łape i załatwiać sprawy po swojej myśli, i niech mi ktoś powie że tak nie jest....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Konieczne są zmiany. Koszmarne drogi, tylko dla furmanek, planowane prace i remonty to tragedia. Firma robi wykopy na drodze, a objazd po kartoflisku. Naprawa drogi w dniu dzisiejszym na Kielno to popis organizacyjny. Środkiem jedzie wywrotka z asfalteem, za nią koparka i kilku gości klepie łopatami zrzucany z auta asfalt. Brak informacji o remoncie zablokowana droga, a możnaby jeden pas, a następnie drugi naprawiać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beton betonem, ale jest nas coraz więcej i powoli będa musieli się z nami liczyć, tylko radani musza być "z jajami"

kto by nie kandydował i tak nic nie będzie robić bo przez ten beton w gminie i powiecie to bomba atomowa się nie przebije...

Inne tematy z forum

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (18 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Rozkłady ZKM Bojano - Gdynia (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy wiadomo coś o planach zwiększenia liczby kursów autobusów na trasie Bojano...