Wypłaty 500+ cz.2

Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Wypłaty 500+ cz.2

A na jaki email?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może wyślij maila z zaznaczeniem, że jutro mijają 3m-ce?

Ja ta zrobiłam na tydzień przed upływem tego terminu. Wtedy dowedziałam się, że dzień wcześniej wydano decyzję. To był czwartek(dzień maila), następnego dnia dostałam przelew za 3m-ce.

Próbowałam dowiedzieć się jak długo trwa czekanie na podpis ale telefonicznie i osobiście usłyszałam tylko tekst że prosimy o cierpliwość, to kwestia dni. Ja do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani decyzji ani pieniędzy a wniosek składałam 13 kwietnia. Reasumując moj wniosek czeka na podpis.

Orientuje sie ktos jak.dlugo trzeba czekac na podpis decyzji administracyjnej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też składałem

Tu kolejna część wątku , ponieważ ten bardzo się rozwinął
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=681105&c=1&k=160
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak pisałam wniosek składałam6.04, pieniądze za kwiecień i maj- 10.06 , decyzji do dziś brak. - Gdańsk

Ja 4 maja zero informacji na drugie dziecko. No to mamy z maja poczekają😞

13.05. Brak odzewu. Gdansk

Składałam 11.05 na jedno i nic nie man

Czy ktos z maja dostał decyzje lub pieniadze Gdansk?

Z tego co i wiadomo to do 25 maja być załatwione tzn. podpisane decyzje do wypłaty i to nie wszystkie a kwietniowe i część z maja. Wypłaty mają być po 26 czerwca.

ja słyszalam ze do konca czerwca a nie do 25, ale jaka prawda to nie wiem.

Czy ktoś słyszał o tym że do 25 czerwca maja zostać zrealizowane wszystkie wnioski? W gdansku

Byłam osobiście dopytac co z moim wnioskiem. Złożony 18 kwietnia na pierwsze dziecko z kompletem.dokumentow bo miałam utratę dochodu i zanim złożyłam byłam w urzędzie dwa razy dowiedzieć się czego potrzebują w moim przypadku,urząd miasta w Gdyni przy 10 lutego.. Podczas wczorajszej wizyty powiedziano mi że złożyłam 21! Ciekawe jak skoro tego dnia byłam w pracy do 18..... I że wniosek jest w systemie i trzeba czekać bi każdy urzędnik dostał 30 wniosków zgodnie z datą złożenia i każdy robi w swoim tempie zależnie od innych obowiązków. Ciekawe ilu tych urzędników jest skoro każdy dostał po 30.Doi tej pory zawsze urząd działał szybko i nie było dezinformacji. Jestem zdziwiona i rozczarowana. Bo jak wiele osób tutaj żyłem.bez tych pieniędzy i żyć będę nadal, ale nie rozumiem czemu jedni składali tak jak ja i dostali już w kwietniu i od tej pory regularnie, też Gdynia a inni czekają maksymalny wymiar czasu. Widocznie kwestia szczęścia. A to ciekawea zasada działania urzędu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i dlatego mają bałagan bo musze donieść dowód że wynajmuje mieszkanie w gdańsku chodź babka u której byłam była kompletnie zielona

Ja s kladalam dokumenty w mieście w którym nie jestem zameldowana. Zarówno do 500+ jak i świadczeń rodzinnych. Nie musiałam przedstawiać żadnych dokumentów potwierdzających miejsce pobytu.

Jestem ciekawa czy będą jakieś przelewy w tym tygodniu ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak mają bałagan ja muszę donieść dokument że mieszkam w gdańsku choć wyczytałam że można składać wniosek w mieście w którym nie jest się zameldowanym

Powiedzcie mi drogie Panie jak to jest. Jeśli w następnym roku będziemy wpisywały ulgę na dzieci podczas rozliczania pitu to będzie to wliczało się do dochodu? Bo ponoć tak-to takie najnowsze plotki więc chciałabym się upewnić czy dobrze wyczytałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...