Drogie mamunie. Dzwonila dzis rano do mnie Pani z Gcś pytajac czy syn chodzi do zerowki w szkole czy nie bo cos tam we wniosku zaznaczylam ze sie pomylilam. To znaczy ze moj wniosek wlasnie byl rozpatrywany? Glupia sie nie zapytalam. Czyli co powinnam teraz w tygodniu dostac decyzje albo jakies info zeby cos na przyklad doniesc?
W tym roku moze nie starczy dla wszystkich dlatego tak wolno rozpatrują. Ja też od sierpnia nie mam decyzji. Sasiadka pracujacacw UM mowila mi ze chca rozciagnac rozpatrywanie wnioskow a kasa przyjdzie potem z wyrownaniem.
Składałam wniosek na 3 Maja w ostatnim tygodniu sierpnia,02.09 dostałam mail,ze został zarejestrowany w systemie,a wczoraj przyszła decyzja poczta(trochę dziwnie,ponieważ listem zwykłym,nie poleconym)
Ja wniosek złożyłam przez bank na poczatku sierpnia. Dziś przeglądając maila, natchnelam się na wiadomość od banku z dnia wczorajszego, że mój wniosek został dostarczony pozytywnie. Prawie 2 mc.. Czy to może oznaczać że nie zachowam ciągłości mimo, wysłania w terminie?