Wypłaty 500+ część 4

Proponuję kolejną część,wątek 3 jest obszerny ,że aż trudno coś odnaleźć a zapewne z nowym okresem wypłat pojawią się nowe pytania
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Martwicie się czy przelew będzie o 12 czy 0 18 a pocieszę was, że gmina Pruszcz Gdański rzuciła przelewy we wtorek rano hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam pewna, że wszystko przedłużyłam, co trzeba. W zeszłym miesiącu dostałam razy 2. Poczekam, a w razie czego będę pytać u źródła :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo na wnioski o przedłużenie 500+ jest czas do końca października tak ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ściślej mówiąc, to do mnie wpłynął bon żłobkowy i 500+ na jedno dziecko, zamiast na dwoje. Podpatrzyli, na kogo głosowałam w wyborach, czy co :-)))?

A jaki bank ? Kurczę az sie martwię czemu to 500 nie wpłynęło tylko samo rodzinne.

A ja mam dwoje dzieci, a 500 + dostałam dzisiaj tylko na jedno :-) Ostatni nie rozdzielali przelewów. Czy ktoś ma podobnie?

Masz tez 500+? Ja mam w mBank i przyszło samo rodzinne...

mBank-- prywatne konto też już jest

Żenadą to są takie właśnie komentarze. Pretensje że jedn miała wczoraj, druga dzisiaj, jedna o 12 inna o 18. Ludzie. Na rzeczy typu księgowania w bankach MOPR nie ma wpływu. Wstyd. Sępy. Waszym obowiązkiem jest zapewnic być swoim dzieciom. Nie państwa. Brak takich możliwości to tylko i wyłącznie wynik waszej niezaradności życiowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karta mopr są środki, właśnie wpłynęły.

W ING też już jest 500+

a w jakim banku?

Ja na koncie prywatnym dostałam rodzinne a 500+ nie ma :/

500+ nie ma na karcie mpor

PKO BP przelewy zaksięgowane

Karty mopr też mają

Millenium juz jest

Niestety to prawda. Ja mam prywatne w mBank i dostaje koło 12 albo 16. Kiedyś było nawet po 18. Żenada

Tak karty są z mBank, a najszybciej z prywatnych wchodzi : pko , millenium , Alior, ING , a prywatne mBank na końcu trochę paradoks bo karty od mopr są z mbank a prywatne na końcu z tego samego dostają
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z tego co mi wiadomo to GCŚ ma w mbank,ponieważ karty przedpłacone są właśnie mBanku od nich...

Inne tematy z forum

Co Za Sąsiedzi.... (109 odpowiedzi)

Mieszkam w bloku i szanuję swoich sąsiadów. Niedawno urodziłam synka. Myślałam, że coś się zmieni...

odżywka do włosów dla trzylatki (41 odpowiedzi)

moja córka ma piękne kręcone włoski (niezbyt długie, ale coraz gęstsze) z przodu i z boków...

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...