Wypłaty 500+ część 4

Proponuję kolejną część,wątek 3 jest obszerny ,że aż trudno coś odnaleźć a zapewne z nowym okresem wypłat pojawią się nowe pytania
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Brawo .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pokazałeś klasę biznesmena ...wyzywasz ludzi od nierobów ...masz rozum? To najpierw zastanów się, czy za 500zł jesteś w stanie utrzymać dziecko. Czy ty myślisz, że jak ktoś otrzymuje 500+ to już może nie pracować bo w lotto wygrał? Przecież ci ludzie pracują. Jeżeli nie matki maleńkich dzieci to ich mężowie. Prowadzisz działalność a ograniczony jesteś jest dziecko z zerówki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko niecałe 6 tys płacisz i płaczesz?
Ja płaciłam dużo więcej gdy prowadziłam własną działalność i jakoś nie sapię z tego powodu. Wolę aby dzieciaki miały ,,lepsze życie" dzięki temu 500+ niż ZUS miałby budować kolejną swoją siedzibę w marmurach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To brawo dla Ciebie , wiekszosc ludzi tutaj też pracuję płaci podatki , skladki i inne bzdury ... Wylej swoje żale na władzę w panstwie a nie na ludzi bo to nie zdrowe
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po co tu zaglądasz? Po co się nakrecac nie rozumiem tego, nie zaglądaj to nie będziesz się frustrowal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie d*pek, tylko osoba, która co miesiąc płaci 5349 zł w skałach i podatkach, żeby nieroby i inne pasożyty społeczne miały na 500+... Ale już niedługo, firma do Pepików i tam podatki będę płacił. Mam szczerą nadzieję, że coraz więcej przedsiębiorców przeniesie swoje firmy poza Polskę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przelewy mopr są potwierdzam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I pincet tez juz jest

Zagadza się rodzinne już jest na karty mopr pozdrawiam

Na karty mopr wplywaja "jurz", ten anonim made my day :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Laski co miesiąc to samo znajdzie się jakiś d*pek , który bedzie pluł jadem bo w necie można wszystko , a w świecie piz*a która kuli ogon przed problemami. ... szkoda reagować na kogoś bez imienia . Buziak
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sam/samajestes pasozytem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pasożyty 500+
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziewczyny spokojnie dopiero 12....

jurz hyba nie ,mysile rze jótro.

Jurz? Chyba... już?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobre

Dziś są jurz czy nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziś są jurz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...