Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

Wlasnie dostalam na konto 1089zl . Gdynia skladane 1kwietnia na 1dziecko
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skladalam 4go w UM w gdyni przed 15 wpłynęły pieniążki za 2 miesiące plus rodzinne
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja właśnie przed chwilą również dostałam tylko rodzinne-no cóż trudno, poczekamy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i ja też nie dostałam nic. A składałam 1 kwietnia :/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rodzinny dostałam ale 500+ nie

A ja w Gdyni dostałam przed momentem tylko gołe rodzinne....powiem szczerze że mnie to już wkurza...składałam na początku kwietnia osobiście w UM i nie mam dalej nic a inni złożyli dużo pózniej i już dawno dostali.

u mnie na razie cisza wiec raczej juz dzis nie wplynie ---- Gdynia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odezwała się mądrala....zwłaszcza jak dziecko wiecznie chore tak jak ja miałam....córkę roczną woziłam do żłobaka i zasuwałam za najniższa krajową....nawet tygodnia dzieciak całego nigdy z żłobku nie był bo chorował...a na opiekunkę to nie stać by mnie było nawet jakbym całą marną pensje jej oddała.....nie osądzaj kobieto innych jak nie jesteś w ich skórze....różnie w życiu bywa.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzisiaj po 12 wpłynął kolejny przelew 500+ na pierwsze i drugie dziecko oraz rodzinne w Gdyni

Nie rozumiem po co tu wchodzą niektóre osoby i sieją ferment.
Nie interesuje cię temat to nie wchodź, nie krytykuj, nie obrażaj. Tak ciężko zostawić swoje przemyślenia dla siebie ? Trzeba od razu jadem pluć ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobrze ze z biedy dzieci nie zabierają .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oczywiście ze są wpadki ale jak są takie sytuacje to do roboty a nie tylko na zasiłki liczyć. Nawet samotne matki pracują jak wół i czekają na te 500+ by dziecko godnie żyło i nie "żebraja" jak ktoś jest pracowity to będzie go stać na chociażby niezbędne rzeczy. Co innego jak się jest leniem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

za kwiecień
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

asienkaj - ile dostałaś ? za kwiecień czy za maj też?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Teraz wy co dosraliscie poczekacie hihi a teraz będę zaległe wypłaty ha ha milego czekania :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdańsk , dzisiaj dostałam
1 kwietnia wniosek złożony przez PKOBP
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Współczuję Ci:(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja skladalam 1 kwietnia wiec licze na mily bonus, na sandalki dla Coreczki :D i letnie sukienusie.. tyle fajnych rzeczy w sklepach hee poszalejemy :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

ciekawe co mi dzis wplynie poki co pustki.. ale tak jak pisalam moj zamulony mBank o 15 i 19 ksieguje przelewy z urzedu i tak jest od 2 lat..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oni w Gdyni pierw rozpatruje najstarsze wnioski czyli z początku kwietnia dlatego koleżance które składała 20go nie wpłynęło.Ja.puki co niemam ani rodzinnego ani 500+
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (43 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

Podyplomowa rachunkowośc czy kurs na głównego księgowego (28 odpowiedzi)

Dziewczyny były już może podobne tematy, ale chodzi mi o opinie osób, które kończyły, co warto?