Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

uuuuu... to lipa ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam wpłynął zasiłek rodzinny ale 500+ nie. Wniosek s kladalam 20.04.2016 osobiście w Gdyni.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lipce to ulica w Gdańsku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi właśnie wpłynęła moja wypłata ale 500 + brak.
Następne przelewy w moim banku są w godzinach 15:00 i 17:30 . Także zobaczymy :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

siostra dzisiaj dostała mieszka na Lipcach koło Gdanska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciagle czekam :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja skladalam 4go i też czekam ze zdumieniem co będzie.głupie jest takie czekanie eh
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ktos dzis dostal z gdni?

No to jak zawodzi, to niech tatuś ciągnie drugi etat. Wiatropylna jest? I to dwa razy?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13

Emilia, wiesz, czasami dzieci rodzą się z przypadku czyli rodzice zaliczają wpadkę po prostu. Nawet antykoncepcja czasami zawodzi niestety...Nie krytykuj, bo nie wiesz co w życiu może przydarzyć się Tobie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja również nie rozumiem takich osób których nie stać na nic i decydują się na dziecko!!! Kto normalny bez pracy bez środków do życia tak robi?? Później dzieci chodzą w za krótkich spodniach po młodszym bracie za p rdzę proszeniem bo mamusia nie myślała o tym ze dziecko to duży wydatek. Wiadomo że każdy kocha swoje dzieci nad życie ale jeśli masz jedno dziecko i ledwo Ci starcza na życie to po co decydujesz się na drugie??? Bo żeby później tak jak napisałaś "żebrać"
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 12

mi zawsze rodzinne wskakiwalo na konto po 15 lub kolo 19, bede patrzec i sie przekonamy (wniosek skladany 1.04 w Gdyni osobiscie przy ul. 10lutego)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jeszcze nie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

No i mamy 10 -ty :) Ciekawa kto znajdzie się w grupie szczęśliwców :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie decydujesz się na dziecko nie majac ani pracy ani nawet zabezpieczenia finansowego, wiec nie narzekaj ze bylo ciezko choc może i cię rozumiem......
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

witam, postanowilam do was dołączyc bo i ja tez czekam.Niektorzy moze sa oburzeni i juz widze teksty w stylu a jak zylas bez tych 500? odpowiem tak: przede wszystkim najlepszy sposob-nikt nie musis się tłumaczyc ze swojego zycia. a do normalnych... owszem-zylam, urodzilam dziecko bedac na bezrobociu ( tak wyszło a dzieci sa dla mnie jak Skarb) i w 2013. niestety nic mi nie przysługiwało. ani złotowki oprocz oczywiscie zasilku rodzinnego ktory wynosił az 77 zł na cały miesiac. i z tego wez zyj i się utrzymaj. a pote, wesło to "kosinkowe"... i wtedy gdyby weszło to na bezrobociu mialabym 1000 miesiecznie. i neitesy zeby zyc musialam narobic sobie długow,zeby oplacic rachunki i miec na jedzenie.Mała na szczescie udało mi się kp wiec tu nie mialam wydatkow , ciuszki i wszystko wyżebrane używane ale jakos dało się powoli wybic w górę. tak wiec teraz te 1000 bo mam w sumie dwojkę i jesetm na niskim dochdzie (teraz pracuję na umowe zlecenie z wyplatą 400 zł/.msc) tak, to prawda, tak bardzo na nie czekam, na te pieniazki gdyz mam długi i w spoldzielni i po ludziach. bo gdy urodzilam dziecko to nie mialam ani pracy ani pieniedzy ani zadnej pomocy. dlatego teraz te 1000 tak bardzo mnie uratuje,moją rodzinę,wkoncu wyjdziemy na zero a potem moze na plus. w moim przypadku,gdy mam długi spowodowane brakiem pieniedzy spowodowanym posiadaniem dzieci-czas ma znaczenie.
pozdrawiam:)
acha i dodam, wniosek skladany 1 kwietnia na Lecha-do tej pory ani decyzji ani kasy.widze ze w Gdyni placa rodzinne 10-15? u nas ( w gdansku) po 25tym. a skad wiadomo ze "dziś poszły przelewy" bo tak nieraz piszecie. czy ktos pracuje w Mops? mopr? mzoe się wypowiedziec? i czy wyplacają z rodzinnym czy w innym czasie tez?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wniosek złożony 8.04 drogą pocztową .Decyzji brak , wypłaty brak. Zauważyć można że niektórzy otrzymali już wypłaty nawet gdy złożyli wniosek pózniej niż ja.Nie ma tu co gdybać to tak jak ze zwrotem podatku , jedni dostaną szybciej jedni pózniej, tyle tylko czy na pewno bo bez decyzji to do końca nie wiadomo czy nam się należy :) Więc czekamy :)

Forum co prawda Trójmiasta, ale podczytuje Was, ponieważ fajnie zdajecie relacje z frontu ;)

Napisze od siebie z Rzeszowa- drugi koniec Polski. Wniosek złożony 05.04. i ani decyzji ani pieniędzy. Kolezanka ulice obok ma kasę i decyzję ( jeszcze w kwietniu miała). Pozdrawiam!

Razem z rodzinnym 10-15
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...