Całkiem fajny temat dla turysty (1) Hulajnogi spoko , lecz byłem w strefie a hulajnoga się wyłączyła z informacja... Arek Brak supportu(...) (1) Aplikacja pobrała 3 x 3 zł. Hulajnoga nie przejechała ani metra tylko... adam Uszkodzona hulajnoga naliczyła 400zł do zapłaty (2) Próbowałam wypożyczyć hulajnogę, niestety nie było takiej... Monika
Nieźle, ale z problemami (1) + jakość rowerów + liczba stacji - marna pomoc techniczna (brak odpowiedzi na... Paweł Totalna porazka (1) Mimo kilkakrotnych podejsc jeszcze nie udalo mi sie skozystac. A dzis to... AdamR Nie polecam ! (2) Nie mozna ruszyc, pobiera pieniadze z karty. Obsluga nie odpowiada, zbywaja... Niezadowolony klient Bike Rental Gdansk (1) Easy and cheap way to rent a public City bike. The office did not charge... adam Najlepsza szkółka! (1) W przystępny sposób instruktorzy przekazują wiedzę. Doradzają i motywują do... Zuza Wypożyczanie Rowerków (1) Wypożyczyliśmy rower na parę godzin. Obsługa bardzo grzeczna miła spuścili z... Agata Obsługa FairPlay (1) Obsługa oraz asortyment bez zastrzeżeń polecam Forside Super szkółka!!! (1) Polecam !!! Super instruktorzy ciekawe zajęcia dla dzieci i dorosłych.... Dorota Najlepsi (1) Pasja, charyzma, super zabawa. Fantastyczni ludzie. Z zawsze na posterunku rowerowym (1) Wypożyczalnia czynna i dostosowana do potrzeb indywidualnego klienta... Andrzej Polecam (1) Miła i fachowa obsługa. Poleca na weekendowe przejażdżki i nie tylko. Mariusz Wypożyczalnia rowerów w Gdańsku (1) Wycieczka do Sopotu rowerem tandem udana . Miła obsługa fachowa porada,... Laura POLECAM! (1) Sprzęt wysokiej jakości. Jeździ się naprawdę komfortowo a z tego co się... Inka Najlepsza Szkoła rolkowa w Trójmieście (1) Co tutaj dużo pisać, oni są NAJLEPSI!!! Jak ktoś naprawdę chce się nauczyć... Adaś Firmowy Bieg Gdańszczan (1) Jako nowa firma na rynku spełnili moje oczekiwania w pełni. Profesjonalni,... Krzysiek Ekstra! (1) Ludzie którzy to prowadzą mają prawdziwą pasje do tego sportu. Spróbowałem... Mirek city tour gdansk sightseeing zwiedzanie (1) dziekuję za ciekawą wycieczkę melexem po gdansku szczerze polecam monia