profesjonalnie (1) Jakość usług. Dostawca woreczka delikatnie się spóźnił ale uratował sytuację... cezary Karol Zawada - opinia (1) Worek został dowieziony tego samego dnia, odebrany został juz w nastepnym... Karol Zawada Profesjonalna usługa (1) Nowy dom i od razu problemy z odpływem. Na szczęście udało się stwierdzić... Iza
Poważny problem z kanalizacją - odpowiednia firma (1) Usługi tej firmy w postaci pogotowia kanalizacyjnego można powiedzieć, że są... Marek UWAGA NIE PRZEPŁACAJ (1) Usługi świadczone normalnie, bo większej filozofii tutaj nie ma - podstawiają... Krystyna tragedia (1) umawia się na 14 jest o 17 tragedia Gdyńia Jedyna porządna firma!! (1) Chyba najlepsza firma wywożąca odpady w trójmieście. Wszystko na czas... Ather Klient - opinia (1) Nie odbierają śmieci w terminie. Zamówiłam odbiór mokrych nieczystości co dwa... Klient NIE UCZCIWI, NIE PRZYJEŻDŻAJĄ, ZRYWAJĄ UMOWĘ!!! (1) NIE UCZCIWI, NIE PRZYJEŻDŻAJĄ, ZRYWAJĄ UMOWĘ!!! HENRYK Usługi godne polecenia! (1) Zamówiony worek został dostarczony w umówionym terminie, pomimo tego że każdy... Michu Solidna Firma (1) Fajna Firma jestem kientem już od 7 lat nie było jeszcze żadnego problemu z... Tomek Natalia - opinia (1) Witam Polecam wszystkim solidna firma przystępne ceny miłe Panie w biurze... Natalia polecam (1) kontakt i poziom usługi - b. dobre: telefony zawsze odbierane, wywóz... violka BARDZO POLECAM (1) Jako firma współpracujemy z Janpolem od ok.13 lat, nigdy nie było problemu z... Dorota Marlena - opinia (1) Jak dla mnie to jest bardzo dobra firma. U mnie są 3x w tygodniu punktualnie... Marlena Miałem okazję skorzystać z usług tej firmy (1) Wiosna się zaczęła, to co? Remont ;) Jako,że mieszkam na kokoszkach to w... Robert Asia - opinia (2) Skorzystałam z usług tej firmy poprzez wypożyczenie kontenera i jeśli chodzi... Asia Bardzo dobra i rzetelna firma (1) Korzystam z usług tej firmy już od dawna i muszę przyznać, że nie znam... Klient Zinteresowana (5) Mam pytanie?czy zatrudniacie osoby do pracy fizycznej i na jakich warunkach?... Joanna Super (1) Dobra firma. żadnych problemów. wszystko na czas. Polecam ireeus