wywóz nieczystości (3) Nie!!!!!!!!!,firma nieterminowa,jesli wypadnie jakieś Święto zjawiają się po... Katarzyna Koss Wszystko ok (3) Krotko i na temat bez komplikacj. Polecam! Andrzej godziwa konkurencja dla "wielkich" na tym rynku (1) krotko: niskie ceny, terminowosc, kontakt prawie 24h inwestor ze śląskiej
POLECAM! (1) POLECAM FIRMĘ! . Szybka dostawa , niska cena . Wszystko punktualnie i przede... SYLWIA GODNI POLECENIA! (1) kupowałem worki juz nie raz, ale dopiero ta firma pokazała jak to powinno... damian Szybko i sprawnie (1) Zamówienie przyjęli, potem zadzwonili przed przyjazdem, przyjechali prawie... TorinYaterWallace Serdecznie polecam (1) korzystałem z usług firmy i bardzo ich polecam słowni, solidni, dobre ceny... Marek POLECAM (1) Szybka dostawa worków bardzo dobry kontakt po zgłoszeniu worka do odbioru... ADAM Wszystko ok (1) Wspolpraca z ta firma od poczatku sie ukladala dobrze.Worki zawsze zabierane... marek gdynia POLECAM! (1) Niskie ceny , a jakość usług bardzo wysoka. Polecam innym :) Ania Rzetelnie i tanio – polecam (1) Kompleksowy remont od listopada 2011 do lutego 2012. Worki dostarczano... Jacek Baranowski Dziekuje (1) Wszystko sprawnie i wporzadku.Polecam w 100%.Ceny konkurencyjne adam gdynia Kierowca jest straszny!! (1) Nie maiłam przyjemności skorzystać z usług w/w firmy ale nie wiem gdzie... Jolanta Chyba mózg im się zlasował od smrodu z "eko doliny"!!! (2) Zawarli umowę na wywóz określonej ilości pojemników w określonym czasie, a... Jan ......... (4) Zamówiłem kontener na gruz!Ale by go zamówić nie mogłem się dogadać z... Remonty Gorąco Polecam (1) Panowie znają się na robocie. Bez problemowo wskazali newralgiczny punkt... Maciej, Sopot Godna polecenia (2) Korzystamy w domu i pracy. Tanio, szybka i miła obsługa. Ania Firma bardzo nierzetelna (3) Co to za firma która nie stosuje sie do segregacji!! Jak wiadomo od stycznia... Mieszkaniec z Osowej polecam (1) zamówiłem dwa tonowe worki big bagi i otrzymałem je po niespełna godzinie od... Piotr Jestem zadowolony!!! (1) Zamowiłem 3 worki 2 tonowe,worki dowieżli szybko.Bardzo przystepne ceny i... Robert Gdynia