dramat (2) nieterminowi,niegrzeczni,nie można się dodzwonić do biura obsługi kasia Katastrofa (2) Potrafia tylko dzwonic, ze faktura jest niezaplacona, ale smieci segregowane... Stasiu absolutnie nie polecam. (1) Tanie mięso psy jedzą. To dewiza właściciela firmy. Człowiek jest kompletnie... Ela
opinia (1) Sprawność w dostawie worków i ich odbioru godna polecenia.Kontakt z firmom... janusz Normalnie (1) Normalnie, ważne, że szybko Adam O Piotr (1) Zlecenie wykonane szybko, solidnie i terminowo. Gorąco polecam. Piotr Super firma (1) Szybko tanio i sprawnie a jaka mila obsługa :) Agnieszka klient sie nie liczy (12) Zamówiłem kontener, zapłaciłem a po kilku dniach po ANONIMOWYM telefonie, bez... Artur Firma ktora olewa ludzi (1) mam 2 kontenery za ktore jest zaplacony wywoz nieczystosci i juz 2 tydzien... GDANSZCZANKA Plusy konkurencji (1) Kolejny dowód dobrego wpływu konkurencji na jakość i cenę. Coś, czego przez... Katarzyna Walter zima w sandałach (3) nie polecam nikomu tej firmy. oszukują klientów dają dobrą cenę przed... Paulka Przykro mi (1) ale nie mogę polecić usług tej Firmy. Katarzyna Rzetelność i profesjonalność (1) Bardzo dobry kontakt, żadnych opóźnień przy wywozie śmieci, porządek po... Katarzyna Polecam tę firmę (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, polecam Skrzyncki Sławomir Oby tak dalej (4) Główna zaletą Komunal Exress jest termonowośc ale równiez obsługa która jest... Monika-Osowa POLECAM (1) Prowadzę firmę budowlaną i korzystam z kontenerów i worków Freen Service i... Kędziejewski nie odbierają w terminie (1) W połowie sierpnia 2011 wysłałem sms zgłaszającego odbiór. Nikt nie... Mariusz Ta firma to nieporozumienie (1) big bagi dostarczyli szybko skasowali 400 PLN ,i czekam dwa tygodnie na... POSIADACZ NAPEŁNIONYCH BIG-BAGÓW Krystian - opinia (1) zlecenie wykonane szybko i rzetelnie polecam Krystian Super Firma!!! (2) (1) Moim zdaniem REWELACJA!!! Nie zdarzyło mi się mieć z Janpolem problemu,... Kasia