POLECAM! (1) Super firma! Worek dostarczony szybko, odebrany w terminie. Polecam! :) Katarzyna opinia (1) worek dostarczony w ekspresowym tempie, odbiór w terminie, skorzystam jescze... Aga Dobra firma (1) rzetelna firma, odbiór w terminie, polecam wszystkim Radoslaw
SUPER (1) Zamówiłem 3 woreczki 2,5T dojechały worki fajne dobrze mi się pakowało... Arecki Polecam! (1) Worek dostarczony w ekspresowym tempie , zabrany terminowo, wszystko sprawnie... Ania Marcin - opinia (1) Polecam solidnie w wyznaczonym czasie i miejscu w przystępnych cenach. Marcin 100% zadowolenia (1) Pełna profeska, od dłuższego czasu borykałem się z problemem, korzystałem z... Kar344 (...) (1) W ciagu kilkunastu lat korzystanie z uslug tej firmy caly czas mieliśmy... Tomasz Steifer Polecam tę firmę ! (1) Worek dostarczony po 2 h od rozmowy , zabrany terminowo po 3 dniach od... Kamil warto, choć trochę roztrzepany (1) firma jest tania, podstawienie kontenera miałem terminowe i głównie ze... zuo POLECAM (2) Fachowa obsługa, szybko i sprawnie w dobrej cenie. Przy kolejnym remoncie na... Artek Jest coraz gorzej (1) Korzystam z usług tej firmy 4 lata. Jestem stałym klientem. Niestety jest... Stały klieny Miło, szybko i sprawnie (1) Wszystko dobrze - myślę, że uczciwie :) Polecam Małgorzata Gdańsk Nie zabierają śmieci (3) Duży problem z zabieraniem śmieci. Za każdym razem dzwoniłam z reklamacją, że... Jolanta bardzo polecam! (1) przemiła obsługa, bardzo dobra cena. usluga wykonana profesjonalnie i... Krystyna nieuczciwi (1) Firma nieprofesjonalna ,podstawiają i zabierają kontenery bez powiadomienia... Rev polecam! (1) Bardzo solidna i rzetelna firma... bez komplikacji... szybko sprawnie...... aaa Stawiam na punktualnosc i solidnosc (1) jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy.Firma punktualna i solidna,worki... gosia Nie polecam (1) Cena oczywiscie jest dosc atrakcyjna w porownaniu z Saniporem. Niestety juz 3... Robert warto polecić (1) zamówiłem i dostałem kontener na czas a oprócz tego miły głos w słuchawce.... sebastian