Hanka - opinia (1) Mam zamiar wybrać się na tą uczelnię, niestety jestem do tyłu z j. obcego.... Hanka WF (1) mam pytanko, wlasnie wybieram sie na ta uczelnie od pazdziernika na... monika Serek - opinia (1) Po pierwszym roku musze stwierdzic ze szkola jest naprawde spoko. Wykladowcy... Serek
Do STUDENTA INFORMATYKI-NIESTACJONARNE (1) .....tak więc poszedłeś na studia więc chyba wypadałoby czegos tutaj się... studentka WSZ slawo - opinia (1) lekko sciemniaja z opłatami,mało przejrzyste zasady promocji dot.wpisowego slawo INFORMATYKA ZAOCZNIE (NIESTACJONARNIE) (1) Po pierwszym roku stwierdzam: Na stronie internetowej panuje Bałagan, jest... STUDENT WSZ Patrycja odpisz mi na maila, napisałam dziś do Ciebie sprawdź poczte (1) wybieram się do tej szkoły na administrację, nie wiem jeszcze czy lepiej iść... syllunia moja dykta sklad! (1) mega lans! zonk H3M PROSZĘ O RADE ;-) (1) MAM PYANIE ZWIĄZKU Z UCZENIA. CZY NA AMINISTRACJI SPECJALIZACJA JEST... Patrycja Najlepszy wybór (1) Uczenia jest na wysokim poziomie, bardo dobra kadra, co potwierdzaja... studentka borys - opinia (1) Uczelni bardzo dobra borys