wsz (1) jak narazie jestem zadowolony ..... student - opinia (2) za: wykładowcy, głównie z ug i pg, w 80% bdb. biblioteka - obszerna, dużo... student pozory zmyliły po raz kolejny (1) pierwsze 2 lata na kier. Informatyka były nawet ambitne, bardzo dobra szkoła... zbulwersowana istota
przyszły, niedoszły - opinia (2) Zachęcona atrakcyjnym kierunkiem pozwoliłam sobie zasięgnąć języka u zródeł.... przyszły, niedoszły jest ok (2) Jak w każdej szkole część nauczycieli chce coś przekazać i czegoś nauczyć,... oscar czy warto studiowac na wsb w gdansku (2) Witam!Chce studiowac zarzadzanie zaocznie. waham sie czy zaczac na wsb,... tom Polecam! (2) Jako absolwentka WSZ gorąco polecam. Przede wszystkim szkoła ma własną... Olka co lepsze wsb czy wsz, zarzadzanie (1) witam. waham sie nad tymi dwoma szkolami. poprosze opinie studentow najlepiej... tomtom porządna uczelnia :) (1) Spędziłam w WSZ 3,5 roku, w tej chwili kontynuuję naukę na innej uczelni,... absolwentka - socjolog :) dobra uczelnia (1) Studiowałem stacjonarną administrację i jestem bardzo zadowolony z mojego... Jakub nie polecam (2) szkoła idzie na ilość ściąganej kasy a w zamian studentowi pokazują środkowy... byle do dyplomu Szkoła nastawiona na zysk (1) Pomimo bardzo wysokiego czesnego w szkole brak nawet klimatyzacj!a student... student III roku ania - opinia (1) swietna szkola:)) ania NIESTETY (1) Niestey coraz gorzej na tej Uczelni. Dobrzy wykładowcy odchodzą np. dr... student Czas trwania zajec (1) Tragedia po prostu niespotykana na zadnej innej uczelni wyzszej tu zajecia... Student Mieszane uczucia (1) Moze zaczne od tych lepszych cech. Budynek jest nowy i czysty, wykladowcy sa... nadawca wyższa szkola zaciemniania (1) Kólko (czyli recepcja ) jak do tej pory ani razu nie udzieliła mi zadnej... student Polecam,,, (1) szkoła prywatna, ale swietne warunki studiowania, dobrzey wykłądowcy i spore... Ola MAŁO SIĘ ZMIENIŁO (1) Szkoła poszła w tym roku trybem "ważna jest ilość, a nie jakość". Przedmiotów... STUDENT OBSERWATOR Dot sciagania kasy itd (1) Ciagna kase ile moga!czytajcie dokladnie regulamin bo o mnie po 2 latach... ajta