Klaudia - opinia (3) Studiuję fizjoterapię w WSZ i moge powiedzieć, że to świetna uczelnia, która... Klaudia Sonja - opinia (3) Jestem studentką I roku kosmetologii stacjonarnej. Nauka w Wyższej Szkole... Sonja A - opinia (3) Jestem studentką dietetyki i mogę polecić Wyższą Szkołę Zdrowia. Nauczenie na... A
Arkadiusz - opinia (3) Super... super super super super super super Arkadiusz Marta - opinia (1) Uczelnia nie szanuje studenta. Skreślono mnie z listy studentów nawet mnie o... Marta justa - opinia (1) Dowiedzialam się o tej szkole jak przyjechali na prezentacji do nas do... justa Karol - opinia (1) Super uczelnia, na przyzwoitym poziomie, polecam! Fajna atmosfera, fajni ludzie. Karol Polecam WSZ (1) Byłam na ostatnim evencie organizowanym przez uczelnie, wiosenne spotkania ze... Nina Graba95 (1) Dobra uczelnia z praktyczną ofertą kierunków i fajnymi nauczycielami. Polecam! Graba95 WSZ (1) Swietna Wyższa Szkoła,posiadająca doskonałe zaplecze dydaktyczno... Agnieszka nie polecam! (1) Zapisując się na studia do tej uczelni zasugerowałem się dobrymi opiniami na... Student Zarządzania Szkoła dla malo wymagających (1) Jeżeli liczycie się ze swoim czasem jak i komfortem to omijajcie tą placówkę... *** Program antyplagiatowy (2) Zapraszam do przetestowania nowej wersji programu antyplagiatowego który... polseo Strata pieniędzy (1) Szkoła nie warta tak ogromnych pieniędzy. Sale do zajęć praktycznych słabo... studentka Nie polecam (1) Serdecznie odradzam wszystkim tą uczelnie. Szkoda Waszego czasu i pieniędzy. Ola Informatyka zaocznie (1) Witam mam pytanie studiował ktoś informatykę na WSZ w Gdańsku . Jestem ciekaw... Radek kosmetologia 2014/2015 (35) wybiera się ktoś do WSZ na kosmetologię dzienną lub zaoczną? Kasia. Wyższa Szkoła Zarządzanie KOSMETOLOGIA (2) Bardzo proszę o konkretne i obiektywne opinie o tej uczelni,potrzebuję jak... Akuk Fizjoterapia zaoczna 2014-2017 (7) Cześć :) kto się jeszcze wybiera na fizjoterapię zaocznie? Sandra :) WSZ Gdańsk - kosmetologia (zaoczne) (5) Wybiera się ktoś? w "kupie" raźniej :D aaa