Trzymajcie się z daleka od tego lokalu (1) Jadałem w XLu jeszcze podczas studiów. Zapieksy zawsze były na najwyższym... Fan XL NIGDY WIECEJ (2) NIGDY WIECEJ- bezczelny brunet (nowy jakis bo go wczesniej nie widzialem)-... krzychu Sorki ale musiałem... (1) Obsługa to po prostu totalne DNO!!!! Jeśli chodzi o dania to keidys jeszcze... Michał
Brud,syf,mogiła (2) Pierwsze co mi sie rzuciło, zaraz po wejsciu do lokalu - kleksy na podlodze... Maxwm super hot-dogi i zapiekanka, reszta słabizna, a najsłabsz z tego wszyskiego obsługa (1) ostatni raz byłem tam z rok temu, więc może coś się zmieniło, ale wtedy było... majkel fatalna obsługa (1) nieciekawy klimat, niezbyt czysto, pod wieczór nieciekawa klientela często... przypadkowy klient dobre żarcie (1) mimo dobrego jedzenia obsługa jest tragiczna... klijent Słabo (1) Żarcie jak żarcie, ceny jak ceny - bez szczególnego szału. Za to obsługa... Krzysiek Nie polecam (1) Jedzenie samo w sobie(pomijając cene) nie jest złe jednak obsługa jest TRAGICZNA Klient :) (1) super jedzenie ... a panowie z obslugi mmmm bomba :] Asia fuj (1) nie dosc ze kebaba bylo tyle co kot naplakal (kiedys dawali wiecej) to... ludzie z long ajland jedzenie SUPER obsluga ...........ZART JAKIS.. (1) jjem od dawa..Panie sa naprawde bardzo mile..jesl chodzi o panow: ( 1 pan... QRa