Polecam (1) Zaj...sty klimat, przystępne ceny, fajni ludzie. Polecam przede wszystkim... diva sa pewne ale. (1) Jak zagadacie z barmankami/barmanami to naprawde fajnego drinka moga wam... mcgdansk Byłem i żałuje (1) Mieszkając na akademikach na Oliwei moge śmiało powiedzieć iż spędziełm w Y... Yogi
To jest to ! (1) Ygrek znam tylko z wtorkowych wieczorków karaoke, które szczerze polecam... six polecam (1) jestem tam co piatek, tanie piwko, tania łycha, tani bilard, dobry klimacik,... jan Karygodna obsługa goryli!!! (3) Mieliśmy w planach ze znajomymi fajnie spędzić wieczór, a tutaj plany zostały... Pamcia Wszystko byłoby pięknie... (1) ...gdyby nie jedna z barmanek. Rozumiem, że wymagać super sympatycznego... M. Nie ma się rozpisywać - trzeba to przeżyć. (1) Polecam z całego serca - świetny klimat, ceny takie, że całą noc można śmiało... Arcin Świetne miejsce (1) Da się nieźle zabawić wieczorem a w dzień wyluzować/poprawcować w spokoju.... em uwielbiam!!! (1) ygrek jest moim ulubionym klubem, chodzę tam często. nie tylko na imprezy,... mimi Moja obserwacja (1) Kilka lat temu - całkiem sympatyczny studencki klub, z dobrą muzyką (rock,... W. opinia (3) Pub nastawiony na maksimum zysku. Chętnie wezmą zaliczkę za stolik, jeżeli... Artur No miodzio po prostu. (1) Ogólnikowo rzecz biorąc klub jest extra. Obsługa jest ok, nie można narzekać,... Paul M In Da House mi - opinia (1) ogólnie spoko, ale panowie z baru potrafią w godzinach rannych lecieć sobie w... mi Ygrek (1) Niepowtarzalny klimat, wsparty świetną muzyką. Przepyszne drinki fantazje... Ania KARAOKE Z WIESIEM JEST THE BEST!!!!!!!!!! (1) pijta Lajcepsy!!!! ....karaoke w czwartki jest full wypas!!!!!!!!!! lajceps...stegna