Najlepsze! (1) Uwielbiam chodzić do ZOO w Gdańsku. Od kilkunastu już lat jestem świadkiem... Karola Atrakcja dla bogatych (3) Jesteśmy gdańszczanami, ogród zoologiczny jest utrzymywany z naszych... Piotr Świetne miejsce! (2) Na plus: - zwierzęta - wybiegi - alejki - widoki czyli to co w Zoo... zwiedzający
Michał Targowski - Pseudo przyjaciel zwierząt. (2) W dniu wczorajszym do domofonu Pana Michała Targowskiego ( dyrektor... janka Największy minus (1) Wszystko byłoby OK gdyby nie GOTÓWKA ZA BILETY ! To strzał w stopę a przede... bradaj . (2) Ogólnie ogród zoologiczny nie jest najgorszy. Zwierzęta w większości... k Rozwija się... (1) Od ostatniej naszej wizyty w ZOO wiele zmieniło się na lepsze. Zwierzęta mają... hippi Zoo oliwa (1) Polecam, jako ciekawe, rozwojowe spędzenie czasu z dziećmi na powietrzu. Jako... Agnieszka Oliwskie ZOO (4) Widać że jest zarządzane przez kompetentną osobę, z roku na rok przybywa... monika Skandaliczne warunki dla gadów i ptaków, a dla pumy choinka. (3) Polecam zerknąć na gady i ptaki. Papugi w niewielkich klatkach, krokodyle,... Łukasz Uczciwość pracowników zoo Gdańsk Oliwa (1) Byłam w synem w lipcu w zoo i syn zostawił plecak w zoo. Pracownicy na... Piotr GORĄCO POLECAM ! (1) Zoo jak najbardziej na plus, genialne wybiegi dla zwierzaków, szczególnie... Dodo Zoo jak najbardziej oceniam na plus, (1) Jednak płatne toalety to przegięcie... Skoro płacimy za bilet ( i to wcale... natalia Karo - opinia (2) Czy zoo potrzebuje wolontariuszy ? Bo bardzo bym chciała pomagać przy... Karo Zoo super, panie w kasach juz nie.. (3) Trójmiejskie zoo jest naprawde atrakcyjne, szczegolnie dla dzieci, natomiast... Malwina Miło zakończona przygoda (1) Dzisiaj zdarzyła mi się w zoo stresująca, ale miło zakończona przygoda.... Agnieszka POLECAM (1) Polecam wszystkim, naprawdę bez 2 zdań jest to świetne spędzenie wolnego... Ewa zakaz wstępu rowerzystom (2) ZOO w Oliwie jest na pewno świetne, chociaż nie oceniem, bo nie dane było mi... Łukasz Błędna cena biletów (1) Aktualizacja informacji na tej stronie jest godna podziwu - ceny biletów do... Ania zoo jest super I zwierzatka extra ALE..... (2) zoo jest extra zwierzeta w nim sa super ale podczas ostatniej wycieczki po... Lee