Co week spoznienia (1) Co weekend linia 213ma problem z dojechaniem na czas na przystanek olimpijska... Marcin Tramwaj nr 8 odjazd z ulicy Gospody. (1) Minus dla motorniczego, który odjechał 2 minuty za wcześnie. Franz Tramwaj nr 8 odjazd z ulicy Gospody. (3) Gratuluję motorniczemu Pani/Panu w dniu dzisiejszym o godzienie 06.03.,... Wkurzona
Ciągłe awarie (1) Jak nie rano to po południu ciągle coś się dzieję na czas dojechać z... Beata Kierowca 6345 (1) Dzisiaj jechałam autobusem 127, poprosiłam grzecznie kierowcę o bilet za 13... Pasażerka Opryskliwa prowadząca tramwaju (1) Chciałbym zgłosić skandaliczne zachowanie pani która kierowała tramwajem nr 2... Kasia T. Autobus (1) 1 grudnia 2017 autobus nr 262 godz 14 01 przystanek Sobótki na rządanie za... Dziewczyna (1) Kierowca autobusu nr 2704 123 kierującego z ul.Rownej do Gdańska Głów ego... Kobieta Mama z dzieckiem brzydko potraktowana przez Panią motonicza (1) Witam. Dziś (27.11.17r) o godz. 12:18 ruszał z pętli Łostowice tramwaj nr.4... Magda Porażka (1) Autobus 127 codziennie przyjeżdża przepełniony na Przystanek Warnenska oraz... Ewelina Kolejny dzień to samo... (1) Kolejny dzień taka sama sytuacja... chociaż są w rozkładzie to dzień w dzień... Jacek Dramat (1) Kierowca tramwaju nr 8 nr prowadzącego 3138 to zwykły palant !!! Tacy ludzie... Magdalena Żenada! (1) Dnia 16.11.2017 autobusem lini 262 w kierunku Wrzeszcz PKP . Kierowca numer... Bunia Skarga (1) Chciałam pozdrowić motorniczego. Tramwaju lini 11. Jadącego wczoraj 8/11/17 z... Danuta Temperatura w autobusie (1) Autobus 111, codziennie dojeżdżam nim do pracy i codziennie temperatura nie... Anna autobusy odjezdzaja z przystanku za szybko (1) Linia 167 do Gdanska Glownego jak i na jasien odjezdzaja z przystankow przed... goop 227 (1) Kierowca autobusu przyciąć nogę na morenie. Nr kierowcy 5106.po wdaniu się w... Krzysztof olenski Połączenia autobusów i tramwajów (1) W miejscach gdzie trasa autobusu ściśle przylega do tramwajowej kierowcy... Kierowca autubusu 189 (1) Kierowca autubusu 189 numeru 2000,Pan był bardzo uprzejmy Autobus 256 (1) W piatek w Gdańsku czekalam na autobus 256 jadący do Jankowo na rozkładzie... Ania