162 i korek na havla (1) Stałam w słynnym 162 a przepraszam siedziałam i było mi duszno ze prawie... wściekły uczeń Bezczelny kierowca! (1) Serdecznie pozdrawiam kierowcę, który 4. marca 2018 miał przyjechać na plac... . Kierowca nr 6187 linia 315 (1) Bardzo miły kierowca, zatrzymał się widząc, że biegnę na przystanek :-) takie... Prawie gdańszczanka
Tramwaj nr 8 (1) Dlaczego z samego rana tramwaj nie wyjechał???? Wg. rozkładu jazdy 5.20.... Wika Tramwaj nr 8 odjazd z ulicy Gospody. (1) Jaja jakieś ktoś tu robi tramwaj z Jelitkowa nie wyjechał o 5.20. Następny o... PASAŻER tramwaje (1) Nie dość że regularnie rano nie odjeżdżają pierwsze tramwaje ze Stogów to... jolszy11 Zimnno w tranwajach (1) Dzień 7. 02 2018 tranwaje 1012 rano zimnno w tranwaju Czytelnik Pani kierowca z nr 5129 (1) Pani kierowca świetnie prowadzi, spokojnie, bezpiecznie i bez opóźnienia.... M Problemy na liniach 112 (3) Dojeżdżając do pracy linią 112 (prawie codziennie w dni robocze) napotykam... pasażer lini 112 Przeludnienie w autobusie 179 o godzinie 6.59 (1) Autobus jadący w strone oliwy o godzinie 6.59 na przystanku jednorożca jest... Hibiskus Tramwaje (1) Przyjeżdżający wcześniej tramwaj na przystanek niż powinien,nie czeka by... Magda Gburowaty kierowca autobusu nr 130 (1) Dzisiaj miałam przyjemność jechać autobusem nr 130 , z bardzo gburowatym... pasażerka z Moreny Kierowca linii 155 nr 5207 (1) Jezeli chodzi o podroz tą linia to problemy sa czesto z dotarciem na czas na... Mieszkaniec 227 to dno (1) autobus 227 to widmo albo przyjedzie 20 minut pozniej albo wcale rano nie ma... place tylko za co Chamski motorniczy (1) Serdecznie nie pozdrawiam człowieka (o ile zasługuje na nazwanie go takowym),... Zażenowana Kontrolerzy (1) Dziś Dziś tramwaju nr 6 o godzi ok 18.33 przy Galerii Bałtyckiej wsiedli... Skomunikowanie autobusu nr 118 z tramwajami (1) Dlaczego autobusy nr 118 nie są skomunikowane z trawmwajami na ul Płockiej???... Motorniczy nr 3159 (1) To straszny cenias wśród Motorniczych naszego miasta. Pan wstał... Brudne autobusy (1) Miedzy Gdańskiem glownym a sobieszewem jezdza śmierdzące autobusy. Niema... 156 (1) To jest porażka kiedy te autobusy będą normalnie jeździć skandal :@ :@ :@ Jolanta Bednarek