Sauna (1) Codziennie jeżdżę tramwajem linii 3 w kierunku Stogi. Codziennie jest w nim... Pasażer Niezadowolona (1) Niecierpię komunikacji miejskiej, gdybym miała samochód to nigdy w życiu bym... Agnieszka Motorniczy (1) Co za d*pki pracują w ztm? Rozmowa kierowcy z pasażerem z teraz: Pasażer :... Aga
Tramwaj nr 8 odjazd z ulicy Gospody. (1) Witam, wszystkich po weekendzie a to z mówi z samego rana niespodzianka.... Hardy Skarga (1) O godzinie 5:01 ma być tramwaj numer 8 na przystanku pomorska w kierunku... Ania Koszmar w kursowaniu autobusów linii 157 w Gdańsku (1) Nie mam już zdrowia i cierpliwości nad oceną kursowania autobusów linii 157 w... Andrzeas Tramwaj nr 8 odjazd z ulicy Gospody. (1) Przed chwilą odjechał mi tramwaj pomimo moich wszelkich prób aby otworzyć... Prawo Skarga (1) Jadąc do pracy autobus miał być 5:09 przy pustych by drogach był 5:13 co... Pasażerka Lista nie zrealizowanych połączeń (1) Autobus 167 9:37 przystanek Damroki kierunek wały nie przyjechał Widzimisie kierowcy (1) Kierowca 112 jadący o 9:56 z Wałów Piastowskich nie wpuścił roweru, bo jak... Klaudia Kompromitacja autobusów linii 157 w Gdańsku ciąg dalszy (1) Brak słów nagminnie , notorycznie i z premedytacją nie kursują autobusy linii... Andrzeas 175 (1) Notorycznie opuszczane kursy , siedziałam na przystanku i liczyłam ile kursów... Dorota Beznadziejny stan funkcjonowania autobusów linii 157 w Gdańsku (2) Proszę mi wyjaśnić dlaczego ZTM w Gdańsku traktuje mieszkańców dzielnicy... Andrzeas Linia 8 (1) Witam, dalszy problem z Panią motorniczą 3082. Trzeba prosić żeby z łaską w... DMCCH Brak autobusów (1) Brak autobusów to koszmar. Notorycznie wypadajace kursy w godzinach szczytu... Wkurzona Autobus widmo (1) Chciałabym zabrać głos w sprawie autobusu linii numer 156. Podjedzie czy nie?... Przyjezdny Autobus 158 (1) Autobus Lini 158 z przystanku Wrzeszcz pkp nie zrobił kursu o godzinie 11:35... Marta Nie polecam (1) Notoryczne spoznienia autobusow lub nieprzyjezdzanie wcale. Najwyzsza pora... Katarzyna Ztm (1) Autobusy 167 albo nie przyjeżdzają albo wiecznie się spóźniają nawet jak nie... Pani Maria Mile zaskoczenie (1) Serdecznie dziękuję Pani motorniczemu Tramwaj nr 10 a nr służbowy... Małgorzata sobczak