Skarga (1) Kierowca autobusu nr.2081 linni 123 odjeżdżający z przystanku Rowna o... Pasażerka linni.123 Skarga (1) Po raz kolejny autobus 175 odjeżdża przed czasem, macham mu żeby poczekał,... Niezadowolona 227 (1) Godz 12.00 06.10.2018 ul Warnenska probuje wsiasc przednimi drzwiami do 227... Morena
Zbyt wczesny tramwaj (1) Dzień dobry poruszę temat dla mnie nie dopuszczalną ponieważ dnia 6.10.2018r.... Kasia Bardzo nieprzyjemna kobieta (1) 05.10.2018 około godziny 8 w tramwaju nr 6 spotkała mnie bardzo nieprzyjemna... Holly linia 210 kompromotacja (1) Wizytówka miasta jakim jest linia 210 zapewniająca jakoby dojazd na... Bob Łatwy zakup biletów na komunikacje (1) Teraz można w prosty sposób telefonem, przez aplikacje kupić bilet na... Ania66 Ciągłe opóźnienia (1) Po co organizować akcję jak dzień bez samochodu? Po raz kolejny czekam na... Spóźniona Szok (1) Każdy obwinia kierowcow bo sa opoóźnienia ze sa chamscy bo bilet musza... Kasia chamski naburmuszony kierowca :( (1) to co mnie dzisiaj 24.09 18 spotkało to nie miesci się w głowie :( o 16.30... pasażerka Spóźnienie (2) Dziś jechałem autobusem 132 z Pruszcza o 5.48. Żadnych utrudnień.w Gdańsku... Łukasz 227 (1) Ja dziś poraz pierwszy byłam mile.zaskoczona jechałam dziś wieczorem z bardzo... Kasia Kierowca lini 123 o numerze prowadzącego pojazdu 5011 (1) Kierowca chamski widzi że kobieta wsiada z wózkiem i z grugim dzieckiem do... Anonimowy skarga (1) Dzisiaj jadąc autobusem lini 262 w kierunku wrzeszcza ok. godz. 6.56 , byłam... pasażer Autobus (1) Linia autobusowa 113 goscina dzis nie przyjechal mila byc 6 15 i 6 45 tez nie... Miki Skarga (1) Temperatura na zewnątrz prawie 30 stopni.....w autobusie na pewno ponad.... Mieszkanka gdańska Brak (1) Właśnie stoję na przystanku Jaworzniakow w kierunku Wrzeszcza. Autobus miał... Porażka totalna (1) To co sie dzieje z cala komunikacja to jakas zenada. Autobusy nie... Nie przesiadaj się z samochodu (1) Nie można inaczej ocenić komunikacji miejskiej w Gdańsku. Nie mam nic do... Milosz Porażka w kursowaniu autobusu linii 162!!!! (1) Kursowanie autobusu linii 162 to dramat! Autobus jeździ tylko o wybranych... Ania