Pasażerka - opinia (1) Witam w dniu dzisiejszym 24.07.2019 jadąc autobusem 162 o godzinie 17.51... Pasażerka Dramat (1) Najgorsza organizacja sieci komunikacji miejskiej w całej Polsce. Autobusy i... Anonim Dno (1) Tramwaje praktycznie w ogóle nie przyjeżdżają na czas, a co któryś w ogóle... Aki
N11 (1) Witam. Kierowca o numerach 5149 miał odjechać z przystanku za KFC niestety... Onaa Pochwała (1) Dzień dobry! Chciałabym opisać zachowanie motorniczego o nr 3332, który... Dziewczyna na czarno z niebieski Kierowniczka nr 5263 autobusu 2714 godzin 10 :14 lini 123 (1) Zaczynając od początku, autobus na czas, bardzio ważne, załatwiam firmowe... Krzysztof Zaskoczenie (1) Chciała bym zwrócić uwagę na motorniczego linni tramwajowej nr.9 jadacej o... Kobieta Kursowanie tramwaju nr 4 (1) czy to prawda, że mieszkańcy Przymorza i Zaspy są gorsi od tych mieszkających... zdegustowana Bezczelność (1) 227 jadące o 7:17 z wilenskiej 20.12.2018 Kierowca to po prostu ktoś... Pasażerka Uwaga! Niebezpieczeństwo w tramwaju nr 11 (1) Kierowca zarzuca ludźmi. (Nr. Kierowcy: 3078) Zero szacunku dla stojacych.... Aleksandra Autobusy to porażka (1) Ostatnio czekałam ponad 1h na autobus który w końcu łaskawie przyjechał co... Zuzia Ciągle opóźnienia!! (1) Rano, od godziny 7:35 ludzie na przystanku stoją i czekają na autobus, który... Aneta Nr autobusu 8082 (1) Kierowca z autobusu nr. 8082 odjeżdżają y z Górek Zachodnich o godzinie 15:21... Za wcześnie odjeżdząjace autobusy (1) Czy kierowcy autobusów w Gdańsku nie powinni trzymać się rozkładu jazdy ?.... Nowy rozkład tramwajów (2) Chciałabym spotkać się z twórcą nowego rozkładu jazdy tramwajów i powiedzieć... 232 (1) Dziś padł Nowy rekord . Czy autobus tej lini może trzymać się rozkładu . 15 i... Beata reklamacja (1) Ciekawa jestem kto układa trasy i godziny jazdy tramwajów bo dlaczego... Teresa Żenada (1) Złośliwość kierowców tramwajów przekracza ludzkie pojęcie i jest na porządku... Małgorzata Najgorsza komunikacja miejska (1) Tramwaje znów jeżdżą jak chcą, po raz kolejny będę spóźniony... I ja mam... Kierowca nie chce ruszyć z powodu roweru (1) Kierowca autobusu 126 z Wrzeszcza numer boczny 8501 bo uważa że najego... Wkurzony pasażer