indeco aldo czy aldo indeco (3) Niech Klienci poczytają jacy autoryzowani przedstawiciele REPREZENTUJĄ... Przyboś POLECAM!! (1) Fachowe i profesjonalne podejście! Montaż wykonany sprawnie i bezproblemowo,... Agnieszka Uwaga (1) niestety, nie polecam firmy! do momentu wykonania bylo wszystko ok lecz... zawiedziona klientka
to juz koniec (2) Z firmą same kłopoty: nieterminowość, materiały o innych wymiarach więc do... zawiedziona Maciek - opinia (1) Panowie są ogólnie OK. Dobrze się z nimi rozmawia, są mili, kontaktowi więc... Maciek sonia - opinia (1) Jeśli chodzi o projekt i pomoc w wyborze materiału to mogę stanowczo 5... sonia profesjonalnie i w najlepszej cenie (1) jak w tytule polecam ! i pozdrawiam. radek Na miejscu, na czas na pewno - jak w jakimś spocie reklamowym (1) Zdecydowanie polecam produkty firmy Hebex. Po wielu godzinach przyglądania... Filip Szafa na wymiar + łóżko DULCIO (1) Szybka i fachowa obsługa, a łóżko dla dziecka MEGA CZAD! POLECAM! mm BEZNADZIEJNA FIRMA< ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!! (1) Odradzam zamawiania jakichkolwiek materiałów w firmie Aldo na ul. Marynarki... rozczarowana klientka Zet - opinia (1) W lipcu została wykonana u mnie w mieszkaniu przez Galerię Indeco szafa z... Zet Polecam w 100% (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Komandor, bardzo miła obsługa,... Aleks Wszystko jak należy (1) Sprawnie, szybko, solidnie. NIc dodac nic ujac...:) Ania Wrzeszcz super punkt (1) miła i fachowa obsługa po0lecam ten punkt ekspozycyjny innym klientom Grzegorz zadowolony klient (1) zamowiłem 2 szafy pod zabudowe w Galerii Indeco i nie żałuję... Cena co... Piotr Ż. projekt pokoju dzieciecego (1) Rewelacja. Zrobiony przez niego projekt od razu nam się spodobał, ale wyszło... Tadeusz O. kuchnia (1) myśle że o panu Marcinie dużo nie trzeba pisac. wybór materiału nie jest... Basia Polecam, bo tanio (dość) i przede wszystkim terminowo (1) Zleciłam zabudowę i jestem bardzo zadowolona, że ta firma mi ją zrobiła.... Ania Zjawin Bardzo rzetelna firma. (2) Jestem Bardzo zadowolony z usług tej firmy. Po pierwsze spotkanie z... Damian Roleta odpadła - problemy z reklamacją (1) Firma nie wywiązała się ze swoich obowiązków reklamacyjnych. Zakup dokonany... R.M.