Dobra obsługa (1) Od samego początku jestem zadowolona z tej firmy. Szybko, sprawnie,... adda Klient (1) Wraz z mężem zdecydowalismy sie na zakup szafy w Galerii Indeco i akurat... Nxxx Zdecydowanie nie polecam (1) Wszystko fajnie do czasu wplaty pieniedzy. Proces reklamacyjny to totalne... Oszukany
Gwarancja Zadowolenia. (1) Firmę KORNIK poleciły mi koleżanki z pracy . Widziałam wcześniejsze projekty... Ewa Polecam ! (1) Długo poszukiwałem firmy solidnej, ale zarazem niedrogiej. W castingu firm,... Krzysztof Polecam (1) Polecam firmę, szybko umawiają się na pomiar. Projektant bardzo kreatywny.... Roman Karasiński Mistrzowie nietypowych rozwiązań (1) Wraz z żoną zastanawialiśmy się nad zakupem szafy do nowego domu. Szukaliśmy... Mario G. Polecam. (1) Myślę, że mogę polecić ta firme, bez wiekszych zastrzezen. KamilEg Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej zabudowy kuchennej przez Firmę... Paulina polecam (1) jestem bardzo zadowolona, zamowilam u panow zabudowe, malo ze fachowcy to i... agata Jestem zadowolony (1) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Potrzebowałem sklejke na wymiar , mogłem... Tomek szfka kuchenna (2) szfkę zamówiłam 14.01.2012 miała być dostarczona w dniu 19.01.2012 r.,w... Czsława totalna porażka ! (1) Generalnie jesteśmy mocno zawiedziony skorzystaniem z usług tej śmiesznej... klient - królewskie wzgórze bardzo polecam (2) dobre ceny, profesjonalne podejście do klienta i fachowa pomoc. Montaż... Alicja Żarkiewicz Super wreszcie normalna hurtownia !!! (2) Zamawiam formatki i akcesoria ,normalne ze coś trafi się niezgodnego ale... KLIENT Z usług nie udało się skorzystać, ponieważ wycena (1) formatek z przedstawionych projektów była powalająca. U konkurencji te same... Kim dokładnie, czysto, fachwow bardzo polecam (1) dokładnie, czysto, fachwow bardzo polecam Piotr Pobudko NIE POLECAM!!! SZCZERZE!!! SZCZEGOLNIE PANA ARTURA!!! (2) Szczerze nie polecam. Zero jakiegokolwiek zainteresowania, pojechałam na... Beata Godni polecenia! (1) Z pewną dozą nieśmiałości podchodziłam do firmy KORNIK, ale cóż za miła... Sylwia Bardzo ładne meble kuchenne (1) Moja mała kuchenka zyskała na uroku po zamontowaniu mebli. Sugestie Pana... Ewa Tomaszewska