bardzo polecam (1) witam zamawiałam u Pana Zbyszka kuchnię i zabudowę przedpokoju jestem bardzo... marta Polecam wszystkim (1) Firma bardzo porządna, zamontowali mi meble w terminie z duża dbałością o... Adam Polecam (1) Firma profesjonalna. Bardzo dobra obsługa od projektu po montaż. Ekipa... Młody
Rozczarowanie jakością wykonania. (1) Plany w teorii były znakomite, cieszyłam się na wspomnienie tego jak będzie... Niezadowolona klientka. Firma, do której się wraca (1) Tak powinno wyglądać zamówienie,realizacja,przystępność cenowa jak i... Lamat Porażka (2) zamówiłem pomiar kuchni oraz szaf i na tym koniec zero kontaktu ze strony... Bartek POLECAM!!!! (1) Za dużo słów by tu opisywac.. moge tylko powiedzieć- ŻE JESTEM BARDZO ALE TO... Karolina Klimek Super (1) Naprawdę warto skorzystać z ich usług polecam gorąco. Zrobione meble wykonane... slowacja OK. (1) Obsługa może być. Asoryment , ja znalazlem to co szukałem. Ogólnie, zobaczcie... Klient Adriana - opinia (1) Bardzo udana współpraca!Pełen profesjonalizm,praktyczne doradztwo,sprawny i... Adriana konkurencyjne ceny (1) Bardzo polecam tą firmę . Bardzo solidnie robią szafy . Zamówiłam od... Asia Brak obsługi (1) Zamówiliśmy pomiar i wycenę kuchni, w salonie umówiliśmy się na dzień... matt polecam, szafy z drzwiami suwanymi (1) polecam tą firmę, przyjechali na telefon wzieli pomiary a za dwa tygodnie... ewa PROFESJONALNA FIRMA (1) WSZYSKO WYKONANE Z DUŻĄ DOKŁADNOŚCIĄ PEŁEN PROFESJONALIZM ZA PRZYSTĘPNĄ... ANETA Jurek - opinia (1) Zamówiliśmy wraz z żoną łóżko do naszej wymarzonej sypialni.Przyjechał... Jurek Dobra zabudowa (1) Dobra firma tanio, szybko, bezpiecznie polecam!! Dariusz