Zaprosznie KOD

zapraszamy mieszkancow Banina na manifestacje antypisowska pod neptunem o 12, gdansk
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 61

Re: Zaprosznie KOD

Widze prawda koli lub KODoli
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Potrójna małpo, jesteś ogarnięty/a nerwicą natręctw, charakteryzującą się w Twoim przypadku zaburzeniami obsesyjno-kompulsywnymi. Bardzo mi Ciebie szkoda. Mam dla Ciebie radę. Nie idź tą drogą, bo się wykoleisz!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wili - Brawo!!! Zarobiłes kolejne 14 groszy !!! Jeszcze kilka tysięcy twoich błazeńskich wpisów jako
~///
~gajowy
~antypis
~Grześ
~oko
~axr
~adam
~prawda
a zarobisz na hulajnogę !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

kredyt na dom sam spłacilem a z jakiego powodu mam ponosić koszty po frankowiczach
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeczytałeś i nic nie zrozumiałeś. Twoja głupota poraża, niestety!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących, których tak rozumiany patriotyzm pozwala rozwijać się temu krajowi. Mam natomiast niesamowitą "bekę" mam z tych pisiorowatych głupków, którzy nie wiadomo dlaczego przyczepili się do tego wątku. Przeczytałem, ich głupota poraża. No, chyba, że chodzi o te 12 g za hejt - biznesmeni !!! :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Kipi i dostaje białej goraczki unia i cały zachod!
i skoro niemcy sie burza a unia musi nas kontrolowac to tylko oznacza jedno
wymykamy sie im spod władzy!
a wiec kierunek jest dobry!
to,co im w niesmak jest najlepsze dla polski

czy to nie jest oczywiste?
odzyskac władze nad wszystkim po to,zeby inni niczego jzu nam nie zabrali!
o to chodzi!
najwaznijeszy ruch na szachownicy
reszta to tylko pionki,które po zabezpieczeniu naszej neutralnosci i samostanowienia bedzie mozna "zwolnic"

byc albo nie byc polski--to sie teraz roztrzyga i to jest priorytet!
a nie jakies tam zawirowania na gieldzie,bankowe,medialne...

zeby miec molwiosc obrony trzeba miec pełen oreż w reku!
zeby miec prawa rodzicielskie nad swoimi dziecmi trzeba miec wszystkieie instrumenty tej władzy,by nia sprawowac--
prace i pieniadze...Dom i ziemie pod nim,w domu sprzety-biurka,łózka,--swoje,nie cudze!---czytaj --resorty pod swoja władza!!!

zeby dzieci nikt nie odebarł ,nie zbałamucił,domu nie rozpirzył
i zrobił z niego ..Cos tam

musi byc pełnia władzy!
jak juz bedzie bezpiecznie i siła z nami
władza bedzie ..Chetniejsza do pajdokracji

czy to jest do zrozumienia?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

polecam tez prof Zukowskiego:)

ludzie słuchajcie,czytajcie nie tylko tv i główne media
wertowac z boku, z tyłu...to co pisza gdzies tam --ukryte
co mówia znawcy--ludzie wykształceni doswiadczeni,którzy nie powiewaja jak choragiewki,patrzcie na ich zyciorysy--gdzie i dla kogo pracowali!!!!
słuchajcie PATRIOTÓW
nie podzegaczy i ludzi zmanipulowanych,i tych --po których biograficznej nitce dojdziecie do

zagranicznych interesów!

myslcie samodzielnie!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Max Kolonko mówi jak jest na temat KODu
https://www.youtube.com/watch?v=isFt_OuOONc
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Skydiver sałatka ,która ci wystawiaja do przodu
jest po to ,zebys ja kupił!
nie dlatego,ze jest dal ciebie dobra,
tylko dlatego,ze ma byc sprzedana--czytaj wcisnieta ci

a ty sie głowisz nad jej skłądem i działaniem marchewki,buraczków i selera

Kapusta,Oberzyna,?Dynia--najnowszy wytwór unijny,składajacy sie z polskich skłądników!
zachwycaj sie dalej

tymczasem Pietruszka i Sałata prosto z pola od Kowalskiego bedzie próbowała utrzymac polskie gospodarstwo rolne
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

teskno ci za rosja, to zawsze mozesz sie o wize ubiegac moze wladimir sie zgodzi, teksty o mariazu pisowcow z putinem sa tak absurdalne, ze nawet nie warto ich komentowac, tylko polmozg moze wykrzesac z siebie taka idiotyczna idee :D ale wiadomo klamstwo tysiac razy powtorzone... zwlaszcza dla niepelnosprytnych z KOD'u i podobnych inicjatyw.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem pod wrażeniem postępu technologicznego. Google Translate jest już tak biegły w przekładzie rosyjskiego na polski!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

eee no bo wy caly czas obiektywnie kochani kodowcy podaje sie wam jak na tacy scieme i wy dalej swoje :D
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bo nie wpadł na taki pomysł.
Ale PiS-lemingi uważają, ze to Kijowski musiał wpaść.
Nie wpadł, wiec jest "prowokatorem".

Zauważcie, ze manifestacje KODu doprowadzają PIS do białej gorączki. To ze w dwa miesiące po objęciu rządów, na ulice wyszlo tyle ludzi daje świadectwo temu, co to jest "dobra zmiana".
Prawackie media prowadzą przeciwko KOD kampanię nienawiści. Zupełnie jak przeciw WOŚP. Efekt jest ten sam. Czyli wręcz przeciwny.

Ostatni zjazd PIS w Jachrance, gdzie notable Kraju Dobrej Zmiany pojechali popławic sie troche w luksusach miał na celu ustalenie sposobu walki z KODem. Za chwile władze II PRL bedą organizować kontrmanifestacje poparcia dla rzadu na które autokarami bedą zwożeni ludzie. Zupełnie jak w 1968.

No dobra. Zmiana !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zaruski, twój przekaz cechuje wysoki stopień nienawiści i nieobiektywizmu.
Podobnie jest w prawackich portalach, w ktorych fałsz, obłuda i kłamstwo aż kapie z tekstów.

Tak jest jak sie nie ma wiele do powiedzenia.

Piszesz, ze jestes inteligentny, a jako PiS-leming zachowujesz sie zupełnie tak jak władze II PRL, tam tez pełno prowokatorów, wrogów "dobrej zmiany" i "nieokreślonych układów"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

No ale o czym wy tu mowicie? Tu jest internet i my dokładnie wyczuwamy ściemę. Takie bzdury to sobie w waszych zafajdanych mediach tradycyjnych (gazety, tvn itp) wypisujcie. Może jakieś nawiedzone leśne dziadki wam uwierzą. A tu jest internet, który skupia ludzi inteligentnych, którzy wyczuwają na kilometr takich śmiesznych pajaców jak skydivery czy kodbaniny. A więc won stąd prowokatorzy, bo psami poszczujemy, a mama owsianki za karę nie naleje. A teraz buzie w ciup i radia słuchać! Słuchać linka, powiedziałem! A potem przeprosić i spadać stąd. Na zawsze! Bo to nie wasze terytorium!

https://www.youtube.com/watch?v=isFt_OuOONc
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zasdniczo nie wiem co mam ci odpowiedziec na twoje ekonomiczne teorie, wy ekonomisci jedynie wytwarzacie bajdurzenie dopisujac teorie do praktyki, ale teoria dotad pozostaje teoria, do poki nie znajdzie doswiadczalnego powtarzalnego potwierdzenia. Powiedz i udowodnij ze 100% pewnoscia, co mialo wplyw na ekonomie w polsce w ostatnich 8 latach? Wedlug jednej teorii ekonomicznych moglo na nia miec wplyw poruszanie sie skrzydel motyli w chinach :) Zapytaj o ta ekonomie ostatnich lat ludzi na ulicy czy im sie lepiej zrobilo? Wiadomo kulczykowi na bank :D Zapytaj matki z kilkorgiem dzieci, emerytow, rencistow :) Wynik pisu nie wzial sie znikad, mozna sobie zaklinac rzeczywistosc, a glosuja szarzy ludzie ktorzy maja wskaznikow ekonomicznych dosyc :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdybyś nauczył się pisać i czytać po polsku, to z książek do ekonomii dowiedziałbyś się skąd biorą się pieniądze (podpowiem - nie z bankomatu), jaką siłę reprezentuje gospodarka polska i niemiecka oraz jakie jest PKB obu krajów.
No ale tego nie dowiesz się z niezależnej.pl, Naszego Dziennika, MaxTV lub lektur dla korwinistów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

KODban popiera pozytywne nastawienie. zyczymy wszystkim dobrej (karnawałowej) soboty i małego kaca jutro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak odpowiedzieć na post konkretnej osobie? Chodzi mi o to, żeby treść była zamieszczona bezpośrednio pod postem, na który odpowiadam, a nie na końcu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...