zarzad WM - opinia (2) Współpracujemy już siódmy rok jest ok. zarzad WM POLECAM (1) To druga administracja po założeniu Wspólnoty. Koszty podobne do poprzedniej,... Tomek Firma Pomyłka!!!! (1) Firma POMYŁKA!!!!!!!! Łaska, łaska i jeszcze raz łaska! Ciężko się z nimi... Gdańszczanka
Polecam wszystkim (1) Ogólnie polecam wszystkim niezadowolonym z swojego administratora. Świetny... upsss nie nie nie (2) od kiedy zainteresowałem się finansami mojej wspólnoty ,a było to wtedy jak... zarząd Jestem zadowolona (1) Dobry kontakt, zawsze są dostępni nawet po godzinach.Nigdy nie było żadnego... Marta Luśka - opinia (1) Polecam tą Administrację. Obsługa fantastyczna, bardzo miłe i wyrozumiałe... Luśka Za obsługe - 5 z plusem! ;) (2) Parę lat temu dokonaliśmy wyboru tej firmy i jesteśmy bardzo zadowoleni -... Rafał M. NIE polecam i ostrzegam! (1) witam, mam wątpliwą przyjemność korzystać z usług tej firmy. NIE polecam!... interesariuszka Pełen profesjonalizm (1) Mieszkając we wspólnocie, którą zarządza firma pana Borowskiego nie mam... Tomasz pozytywna (1) Nie wiem o co chodzi temu kolesiowi ale moja współnota korzysta z usług i jak... nie znoszę chmastwa awaria wg experta (1) Awaria wg experta. Dzień 1. Ścieki ze zlewozmywaka w piwnicy a na klatce... Polannik Fatalna obsluga (1) Fatalnie i nie przejrzyscie prowadzone finanse wspolnoty. Do 3 kwartalu 2010... PRey kompetencja i profesjonalizm (1) Wszyscy zarzadcy są tyle samo warci gdyż w wiekszośći przypadków są to byli... Aleksandra Wspaniały ZARZĄDCA (1) Dba o Swoje Wspólnoty z niczego zrobi coś Wynegocjuje najlepsze warunki na... Marecki Porażka? (1) Komentarze wyssane z palca.Pracowałam w firmie i nieprawdą jest zawyżanie... An Wspólnota Mieszkaniowa - Nie dla ludzi (1) Jestem mieszkańcem przy ul. Warneńskiej na Gdańskiej Morenie. Od 6 lat... Wściekły lokator Współpraca z tą firmą jest bezcelowa (1) "Firma" prowadzona na zasadzie maz + zona + ksiegowa, w ktorej w sumie jedyna... członek wspólnoty Dno (1) .... nie potrafią wyegzekwować pieniędzy od dłużników, zawsze mają jakieś... KG Gdyby wszyscy tak podchodzili do swoich obowiązków ... (1) ... to byśmy żyli w super kraju: ładnie, bezpiecznie i spokojnie - nie byłoby... Dareg