ostrzegam!!!! (1) Jestem mieszkanką domu zarządzanego przez firmę Erta. Administrowanie... Ewa pomyłka! (2) Tego nie można nazwać zarządzaniem, nie robią nic poza spisywaniem liczników,... Tomasz Nieudolność, olewanie klientów (1) Przez niedbalstwo Kemy w ciągu dwóch lat robiliśmy dwa remonty w naszym... AK
Brak możliwości kontaktu telefonicznego. (1) Brak możliwości kontaktu telefonicznego. xipm MASAKRA!!! (1) Panie w "TWA" nie reprezentują sobą żadnego poziomu. Zachowują się... Mieszkanka Wrzeszcza Pytanie (1) Mam parę uwag. Po pierwsze informacji o godzinach urzędowania w miejscu... kompex1950 NEGATYWNIE.......... (1) ,nie uprzejme,opryskliwe tylko kasę trzepać i do kieszeni zero znajomość... Rychu Brak kompetencji (1) NIE POLECAM!!! Zmieniliśmy Administratora gdyż Gestor nie wywiązywał się... Beata NEGATYWNIE (1) Panie niemiłe,niczego się nie można doprosić, sprzątaczka na klatce się nie... Bożena DNO I 2m bagna (1) DNO I 2m bagna Mustang Są beznadziejni (1) Pracownicy tej firmy mają podejście do klientów jak w poprzedniej epoce. Nic... Bolek Zdecydowanie odradzam (1) Fatalna, nierzetelna administracja! Panie z pozoru wydają się miłe jednak gdy... Zdegustowana Koszmar (1) Nikomu nie życzę współpracy z tą firmą. Bałagan w kartotekach opłat Klientów,... Lokatorka Odradzam, (1) Pan Chrzan... to wyjątkowo niegrzeczna , bezczelna i odrazajaca osoba. Na... Zofia Bardzo nielmile Panie (2) Moze dltego ze mieszkalam poza Polska pare lat ,jestem przyzwyczajaona do... Anna Czysta Wspólnota???? Gryfa Pomorskiego 79 (1) Na klatce wszędzie pajęczyny, brudno, szyby na drzwiach tłuste ze smugami,... Trezus rzetelna firma (1) jesteśmy zadowoleni z usług firmy i polecamy wszystkim wspólnotom mieszkaniowym vigora nie korzystać (1) Panie z byłego PGM więc niereformowalne, niegrzeczna obsługa, słaba lub w... bm POLECAM. (1) POLECAM BARDZO !!! WSZYSTKIE PROBLEMY NA BIEZACO ROZWIAZYWANE DOBRO... agnieszka Zdecydowanie nie polecam (1) Dokładnie jak powyżej i zgadzam się z poprzednią opinią. Ta firma usługowa... M