Patryk - ocena (1) Euroformat to przykład nieodpowiedzialnego i nieprofesjonalnego... Patryk Mieszkaniec - ocena (1) unikać! Firma Balt-Dom postawiła pod moim oknem 2 lata temu najokropniejszy... Mieszkaniec Vates - ocena (1) Dramat, brak kontaktu, olewanie ludzi Vates
Agata - ocena (1) Współczuję każdemu, kto decyduje się na tą spółdzielnie, bo załatwianie spraw... Agata Jolanta Kołodziejska - ocena (1) Firma godna polecenia. Obsługa na najwyższym poziomie. Jolanta Kołodziejska Karolina - ocena (1) Profesjonalna firma , polecam Karolina mieszkaniec - ocena (1) nie wzbudza zaufania, jak kazdego Administratora trzeba go sprawdzać i pilnować mieszkaniec Marcin - ocena (1) Zarzad wspólnoty z Przeróbki Poleca firmę i Administratorkę. Zebrania roczne... Marcin Admin - ocena (1) Polecam, kosztorys wykonany perfekcyjnie Admin On - ocena (1) Najgorsza ADM w pomorskim. Od kilkudziesięciu lat pęknięta rura żeliwna pod... On Maria - ocena (2) Musiałam kilka razy kontaktować się z administratorem obsługującym... Maria Andrzej - ocena (1) Brak mi słów jak rozczarowująca jest współpraca z tym administratorem!!! Andrzej Sławek - ocena (1) Jak dla mnie, działają profesjonalnie. Wspolnota, na Hebanowskiego, Gdańsk. Sławek Ribka@tlen.pl - ocena (1) Od lat zero inwestycji zero remontów a zaliczki coraz wyższe. Odkryłam też... Ribka@tlen.pl Aleksandra - ocena (2) Panie chyba są na stanowiskach za karę! Czas na zmiany. Niczym się je... Aleksandra Marek - ocena (2) Bardzo kiepska obsługa nieruchomości osadzona w epoce liczydeł..... Marek Natalia - ocena (3) Z roku na rok coraz gorzej. Panie nie radzą z rozliczeniami, jedna z... Natalia Anna - ocena (1) Super firma , polecam ! Anna Adrian - ocena (2) Zmieniliśmy administratora na Amitom. Po trzech miesiącach ja jako zwykły... Adrian Ada - ocena (1) Bardzo dobry zarządca. Świetna współpraca z mieszkańcami, szybka reakcja na... Ada