Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalnie i miło ! Natalia Ludwina - ocena (1) Szczerze polecam. Bardzo sumienny administrator Ludwina Karolina - ocena (1) Korzystam od ponad roku. wszystko jest tak jak opowiadali wiec jestem mile... Karolina
Maria - ocena (1) Chciałabym wszystkich ostrzec przed współpracą z firmą partner. pani Elżbieta... Maria Piotr - ocena (1) Pan Mateusz to super administrator, zawsze pomocny i ogarnia zgłoszone sprawy... Piotr Stefan Korcz - ocena (1) Nie polecam usług firmy Polzen. Moje doświadczenie z nimi było dalekie od... Stefan Korcz ZarządWM - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam firmę Koloseum jako rzetelnego i... ZarządWM Łukasz - ocena (2) Nie polecam. Umowa na zarządzanie została rozwiązana, firma miała rozliczyć... Łukasz Renata - ocena (1) Niestety nie polecam. Sprawy są załatwiane wyjątkowo chaotycznie, po łebkach.... Renata Zofia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług administratora. Księgowość na 5! Zofia Waldemar - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Waldemar Michał - ocena (1) Firma Partner Elżbieta Pawlak "administruje" od dłuższego czasu naszym... Michał Dorota Stokłosa - ocena (1) "Firma zarządzająca naszą nieruchomością wykazuje się dużym profesjonalizmem... Dorota Stokłosa asdasd - ocena (1) test test test test asdasd Klient - ocena (1) Niestety tragiczna wspólnota nie można doprosić się o kontakt od pań z biura... Klient Mieszkaniec - ocena (2) Najgorsza administracja z jaką miałem do czynienia. Od kilku miesięcy staram... Mieszkaniec Miłosz - ocena (1) Polecam. W końcu czujemy się zaopiekowani przez administratora. Pani księgowa... Miłosz Małgorzata - ocena (1) jestem w zarządzie wspólnoty na Przeróbce. Administratorka nie reaguje na... Małgorzata Marcin - ocena (2) Zarzad wspólnoty z Przeróbki Poleca firmę i Administratorkę. Zebrania roczne... Marcin Maria - ocena (1) nie polecam!. Firma działa według własnych zasad (...). Próby wyjaśnienia... Maria