Maciej - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni z obsługi ze strony ERTA, a pani z działu księgowego była... Maciej Agnieszka - ocena (1) Profesjonalnie, odpowiedzialnie i sprawnie działająca firma rodzinna. Półtora... Agnieszka Anastazja - ocena (1) pu erta działa sprawnie bardzo dobry kontakt, szybka reakcja na zgłoszenia,... Anastazja
Wiktoria - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować firmie ERTA za profesjonalną i rzetelną... Wiktoria Pawel - ocena (1) Nie polecam tego zarządcy... Nic nke potrafi zalatwic. Na jakiekolwiek... Pawel Karolina - ocena (1) Polecam, jestem super zadowolona. Już na początku współpracy w mieszkaniu... Karolina Karolina - ocena (1) Współpraca z Propter Sp. z o.o. przebiega na najwyższym poziomie. Firma... Karolina Barbara - ocena (1) Kompletny brak profesjonalizmu. Barbara Miszkaniec - ocena (1) Z przykrością muszę stwierdzić, że współpraca z firmą zarządzającą naszą... Miszkaniec Jola - ocena (1) Jako mieszkaniec osiedla, które znajduje się pod zarządem firmy Amiton,... Jola hubert - ocena (1) Obsluguja kilka moich mieszkan. Jak dotad mnie nie zawiedli. W przypadku... hubert Zawiedziony - ocena (1) Poziom komunikacji z tą firmą na poziomie 0, szkoda, ze nie można wstawiać... Zawiedziony Bartłomiej K. - ocena (1) Jako wspólnota mieszkaniowa jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą... Bartłomiej K. Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalnie i miło ! Natalia Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalnie i miło ! Natalia Ludwina - ocena (1) Szczerze polecam. Bardzo sumienny administrator Ludwina Karolina - ocena (1) Korzystam od ponad roku. wszystko jest tak jak opowiadali wiec jestem mile... Karolina Maria - ocena (1) Chciałabym wszystkich ostrzec przed współpracą z firmą partner. pani Elżbieta... Maria Piotr - ocena (1) Pan Mateusz to super administrator, zawsze pomocny i ogarnia zgłoszone sprawy... Piotr Stefan Korcz - ocena (1) Nie polecam usług firmy Polzen. Moje doświadczenie z nimi było dalekie od... Stefan Korcz