Karolina - ocena (1) Polecam firmę Estate Care Karolina Baltica Towers - ocena (1) Kontakt z kimkolwiek poza Panią administrator woła o pomstę do nieba, jak już... Baltica Towers Ina - ocena (1) Zdecydowanie odradzam. Szkoda nerwów na tą "administrację". Ina
Filip - ocena (1) Ze wspólnotą Erta wspólnego najlepiej nie mieć nic, nie potrafią zarządzać... Filip Aleksandra R - ocena (1) Firma Przestrzeń to solidny i sprawdzony partner w zakresie zarządzania... Aleksandra R Emil K. - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z firmą Kosztorysy Pomorskie. Szybki,... Emil K. Wiola - ocena (1) Po prawie dwuletniej współpracy mogę zdecydowanie pochwalić zaangażowanie... Wiola Piotr Kudłaty - ocena (1) Polecam Administracja naszej nieruchomości działa sprawnie i profesjonalnie.... Piotr Kudłaty Paweł - ocena (1) Rzadko spotyka się tak uczciwego i solidnego administratora jak Pan Marcin.... Paweł Piotr - ocena (1) Bardzo szybka obsługa i wszystko załatwione jak należy. Więcej takich ludzi... Piotr Jon - ocena (1) Ten administrator to pomyłka, zarówno w rozliczeniach wraz ze swoją... Jon Krystian - ocena (1) Miły kontakt telefoniczny Krystian Lokator - ocena (1) Tragedia. Wspólnota mieszkaniowa Sienna Grobka 6d i 6c Lokator Olek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Nasze osiedle jest zadbane, a... Olek Łukasz - ocena (1) Bardzo profesjonalny administrator! Nasza wspólnota była mocno zaniedbana... Łukasz Mateusz - ocena (1) Pan Marcin administruje naszą wspólnotą już od 5 lat i jesteśmy w pełni... Mateusz Grzegorz - ocena (1) Od dłuższego czasu widać , że dzieje się coraz gorzej w tej firmie , raz na... Grzegorz Karol Sykut - ocena (1) Bardzo polecam. Przelewy zawsze są na czas. Zrobili też szybki remont mojej... Karol Sykut Nadia Honorata - ocena (1) bardzo polecam Emerent!! firma kompleksowo zajmuje się przygotowaniem... Nadia Honorata Michał - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę z firmą BGR. Responsywny i zaangażowany... Michał