mieszkaniec - ocena (1) nie wzbudza zaufania, jak kazdego Administratora trzeba go sprawdzać i pilnować mieszkaniec Marcin - ocena (1) Zarzad wspólnoty z Przeróbki Poleca firmę i Administratorkę. Zebrania roczne... Marcin Admin - ocena (1) Polecam, kosztorys wykonany perfekcyjnie Admin
On - ocena (1) Najgorsza ADM w pomorskim. Od kilkudziesięciu lat pęknięta rura żeliwna pod... On Maria - ocena (2) Musiałam kilka razy kontaktować się z administratorem obsługującym... Maria Andrzej - ocena (1) Brak mi słów jak rozczarowująca jest współpraca z tym administratorem!!! Andrzej Sławek - ocena (1) Jak dla mnie, działają profesjonalnie. Wspolnota, na Hebanowskiego, Gdańsk. Sławek Ribka@tlen.pl - ocena (1) Od lat zero inwestycji zero remontów a zaliczki coraz wyższe. Odkryłam też... Ribka@tlen.pl Aleksandra - ocena (2) Panie chyba są na stanowiskach za karę! Czas na zmiany. Niczym się je... Aleksandra Marek - ocena (2) Bardzo kiepska obsługa nieruchomości osadzona w epoce liczydeł..... Marek Natalia - ocena (3) Z roku na rok coraz gorzej. Panie nie radzą z rozliczeniami, jedna z... Natalia Anna - ocena (1) Super firma , polecam ! Anna Adrian - ocena (2) Zmieniliśmy administratora na Amitom. Po trzech miesiącach ja jako zwykły... Adrian Ada - ocena (1) Bardzo dobry zarządca. Świetna współpraca z mieszkańcami, szybka reakcja na... Ada Krystian - ocena (2) PGZN to jedna z lepszych firm zarządzających w trójmieście. polecam Krystian Mieszkaniec - ocena (1) Najgorsza administracja z jaką miałem do czynienia. Od kilku miesięcy staram... Mieszkaniec Mieszkaniec - ocena (1) Super obsluga, wszystko załatwione na czas, polecam Mieszkaniec Katarzyna - ocena (1) Jestem mieszkanką domu zarządzanego przez firmę Erta. Wspaniałe rozwiązanie... Katarzyna Łukasz - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam. Brak zainteresowania adminustrowaną nieruchomością. Łukasz Janusz - ocena (1) Niepoważna firma, nie polecam. Obsługa osiedla Długa Grobla to katastrofa. Janusz