Mieszkaniec - ocena (1) Super obsluga, wszystko załatwione na czas, polecam Mieszkaniec Katarzyna - ocena (1) Jestem mieszkanką domu zarządzanego przez firmę Erta. Wspaniałe rozwiązanie... Katarzyna Łukasz - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam. Brak zainteresowania adminustrowaną nieruchomością. Łukasz
Janusz - ocena (1) Niepoważna firma, nie polecam. Obsługa osiedla Długa Grobla to katastrofa. Janusz Ewelina Pi - ocena (1) Współpraca z ATU perfekcyjna! Polecam z całego serca, wszystko rzetelnie,... Ewelina Pi Jan - ocena (2) Dramat Administracja olewa zgłoszenia mieszkańców. Nie odpisują na maile.... Jan Letniczanka - ocena (1) Administrator P.Pau...z Letnicy zawsze oddzwania, profesjonalna, pomocna. Letniczanka Bart - ocena (1) Firma Emerent zarządza moim mieszkaniem 5 rok i jak na razie zamierzam... Bart K - ocena (1) Profesjonalna obsługa . Polecam ! K Krzysztof - ocena (1) Fachowa i bezproblemowa obsługa, zawsze dostępny w kontakcie. Polecam. Krzysztof Aleksandra J. - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam firmę Estate Care, która zajmuje się... Aleksandra J. Monia - ocena (1) Nasze osiedle nie ma zastrzeżeń, każda administracja jest ciężka we... Monia Ryszard - ocena (1) super prowadza moje dwa mieszkania. wkrotce oddaje im kolejne. bardzo dobry... Ryszard Jerry - ocena (1) Bardzo dobra współpraca, opiekują się naszym osiedlem od ponad roku i... Jerry Jolanta Kornacka - ocena (1) Firma Estate Care zarządza naszą wspólnotą mieszkaniową przy ul. Opackiej od... Jolanta Kornacka Marta - ocena (1) Współpraca z tym administratorem trwa od prawie 5-ciu lat. Nie mam... Marta Ksawery Lijewski - ocena (1) Wszystko załatwione na bieżąco, kontakt z działem księgowości oraz... Ksawery Lijewski Manuela Szymczak - ocena (1) Firma godna polecenia, polecam z czystym sumieniem, wszystkie awarie... Manuela Szymczak Reds - ocena (1) Spoko zarządca, czysto, opłaty średnie... Reds K - ocena (1) Tragedia, brak komunikacji, firma wygadana, mało robi. Odradzam!! K