Ewcia - ocena (1) Oferta jest bogata. Ja jestem zadowolona, bo usługi, które oferuje Polzen,... Ewcia Marek - ocena (2) Nie polecam tej firmy to porażka unikajcie jej my zaraz rozwiązujemy z nimi... Marek Małgorzata Anna - ocena (1) Z Administratorem współpracujemy od dwóch lat po odejściu od innej firmy,... Małgorzata Anna
Anna - ocena (1) Wszystko odbywa się szybko i sprawnie tak jak być powinno. Chodź często są... Anna Zarzad WM - ocena (1) Byliśmy załamani obsługą naszej Wspólnoty, zaczęliśmy szukać innych opcji. Z... Zarzad WM Jacek - ocena (1) Fatalna obsługa Wspólnoty w Dziwnowie. Zero kontaktu z Zarządca, brak... Jacek Mikel - ocena (1) Terminowy zarządzający, wszystko jest okej Mikel Tomek - ocena (1) Szacuneczek za sprawne załatwienie sprawy, której poprzednicy nie potrafili... Tomek Niezadowolony z usług - ocena (1) Firma pracująca pod dyktando Zarządu. Lekceważą prosby mieszkańców. Raczej... Niezadowolony z usług Gienek - ocena (1) Wszystko w porządku, już sporo lat, jak zarządzaniem u nas zajmuje się Polzen... Gienek Klara - ocena (1) Z zarządzania przez Polzen jestem zadowolona, nie mogę się doczepić do... Klara Ewa - ocena (2) Firma,która doprowadziła naszą Wspólnotę do zadłużenia. Nie egzekwowała... Ewa Adam - ocena (1) Słowni i konkretni. Wszystko załatwiane na bieżąco. Adam Młody G - ocena (1) Pomocna firma, gdy w bloku był regularny problem z osobami palącymi na klatce... Młody G Adam. - ocena (1) polecam zacząć audyt od adresu Raduńska 30, potem pójdzie jak z płatka w... Adam. Adam. - ocena (1) Sądze że Polzen jest dość dobry i już długo działa na rynku. Kontakt ze... Adam. Robi - ocena (1) bardzo dobry kontakt z Administratorem zawsze pomocni , profesjonalne... Robi Andrzej Hankiewicz - ocena (1) Za drogie koszty administrowania budynkami. Zbyt duża liczba nieruchomości w... Andrzej Hankiewicz Gdanszczanin - ocena (1) Porządna firma administracyjna, polecam. Gdanszczanin Mieszkanka Gdyni - ocena (1) Pomocna obsługa, w godzinach 8-16 zawsze odbierają telefon i starają się od... Mieszkanka Gdyni