Mieszkaniec - ocena (1) Administrator nie wywiązuje się z obowiązków, nie przekazuje zgłoszeń... Mieszkaniec mieszkaniec - ocena (1) od 2 lat Easy House jest zarządcą naszej wspólnoty na Działkach Leśnych,... mieszkaniec Mieszkaniec - ocena (1) Nie zwracają uwagi na zły stan budynku. Ich nieruchomości są w tragicznym... Mieszkaniec
Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobra współpraca. Polecam. Krzysztof Daniel - ocena (1) Firma lekceważy zgłoszenia, mc czasu walka o wkładkę do hali garażowej,... Daniel Marek K. - ocena (1) Początki były obiecujące. Niestety teraz nie reaguje na problemy... Marek K. Chełmianin - ocena (1) Na szczęście udało się ich pogonić, dramat to mało powiedziane. Nie polecamy. Chełmianin Mieszkaniec - ocena (1) Bob to jakaś porażka. Brak kontaktu, a jeśli kontakt jest to w ograniczonym... Mieszkaniec Zbyszko - ocena (1) Jako Wspólnota, którą obsługuje Gdańsk Podleśna nie jesteśmy zadowoleni ze... Zbyszko Andrzej i Karolina. - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni z obsługi części wspólnych, w naszej wspólnocie. Andrzej i Karolina. J. L. - ocena (1) Firma niepoważna. Nie pozdrawiam - Mieszkaniec Zajezdnia Wrzeszcz. J. L. Lesław D. - ocena (1) Firma bardzo profesjonalna. Jesteśmy zadowoleni z obsługi i dobry kontakt.... Lesław D. Jakub - ocena (1) Obsługa nieruchomości przez platidę jest warta polecenia, doświadczenie i... Jakub Jan M - ocena (1) Polecam, czyste klatki, ładna zieleń i bardzo dobry kontakt z administratorem Jan M Mariusz - ocena (1) Opiekuja sie moimi mieszkaniami od 2 lat. Jestem bardzo zadowolony. Bardzo... Mariusz Stanisława - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Od roku zarządzają moim lokalem. Zapomniałam o... Stanisława Małgorzata - ocena (1) Po przejęciu od poprzedniego administratora (bez wiedzy właścicieli... Małgorzata Aleksandra - ocena (1) Bardzo dobra współpraca i zrozumienie potrzeb mieszkańców. Serwisy są... Aleksandra kukułka - ocena (1) Bardzo słaba obsługa. Nie polecam tego zarządcy. Chaos, nie ma żadnej... kukułka Niezadowolona - ocena (1) Niestety negatywne opinie jak najbardziej zasłużone. Nie można nic załatwić,... Niezadowolona