Maciej Bojanowski - ocena (1) Firma Actum pomogła nam w modernizacji systemu ogrzewania, co przełożyło się... Maciej Bojanowski Marek Rutkowski - ocena (1) Profesjonalizm i zaangażowanie na najwyższym poziomie! Dzięki Actum nasza... Marek Rutkowski Lokator - ocena (1) Brak kompetencji i zaangażowania. Każdy telefon i mail ta sama odpowiedź:... Lokator
Właściciel - ocena (1) Pomoc i obietnice obsługi na wysokim poziomie do podpisania umowy. Potem... Właściciel A.Kamińska - ocena (1) Naszą wspólnotą od niedawna zarządza firma expert. na początku, kierując się... A.Kamińska Ania M. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług biura! Bezproblemowy kontakt, bardzo szybkie... Ania M. RR - ocena (1) Jestem mieszkańcem os. Zielony Stok na którym niejednokrotnie mogłem liczyć... RR Tomasz Jaszczyk - ocena (1) Bardzo słaby administrator. "Wybrany" z nadania dewelopera. Kuleje... Tomasz Jaszczyk Katarzyna - ocena (1) Dzięki firmie Actum nasza wspólnota mieszkaniowa jest dobrze zabezpieczona, a... Katarzyna Katarzyna K. - ocena (1) Wiele razy miałam jakiś problem lub prośbę do wspólnoty i za każdym razem... Katarzyna K. Marta S - ocena (1) Profesjonalne podejście do zarządzania nieruchomościami. Dzięki Actum nasze... Marta S Aleksander Ulatowski - ocena (1) Niezależnie od zgłoszenia, Actum zawsze działa szybko i profesjonalnie. Duży... Aleksander Ulatowski Łukasz - ocena (1) Pan Mirek jest nieprofesjonalnym Administratorem, niestety nie zna przepisów... Łukasz Adam. - ocena (1) Umowy sporządzone tak żeby tylko płacić i niczego nie oczekiwać w zamian. Adam. lokator - ocena (1) Same minusy od lat... Dramatem jest być lokatorem budynku i liczyć na łaskę... lokator Andy - ocena (1) Masakra, zero współpracy z mieszkańcami. Brak odpowiedzi na maila pomimo... Andy Lokator - ocena (1) Nieprofesjonalne podejście, brak wymiany jakichkolwiek sprzętów nawet w razie... Lokator Gdynianka - ocena (2) Jestem załamana jadąc do starych Rodziców na ul. Młyńską 17. Tam nic się nie... Gdynianka Weronika - ocena (1) Kiepski kontakt, zamiatanie spraw pod dywan, niegospodarność, właściciel nie... Weronika Dariusz - ocena (1) Pani Magda profesjonalna i merytoryczna Dariusz