Niezadowolona - ocena (1) Niestety negatywne opinie jak najbardziej zasłużone. Nie można nic załatwić,... Niezadowolona Karolina - ocena (1) Zawsze gdy zwracam się do pracowników ACTUM są bardzo kompetentni, cierpliwi,... Karolina Katarzyna O - ocena (1) Świetny kontakt, zaangażowani ludzie i wyczuwalna chęć do załatwiania każdej... Katarzyna O
Anonim - ocena (1) Opinia bardzo pozytywna. Firma ta bardzo profesjonalnie zajmuje się... Anonim Dorota - ocena (2) super administrator pomógł nam przy remoncie kapitalnym budynku, kredycie itp. Dorota Artur K - ocena (1) W końcu konkretny i zaangażowany administrator! Wszystko dopilnowane, kontakt... Artur K Ewa Czapiewska - ocena (1) Firma "Meritum" administruje naszą nieruchomością od samego początku... Ewa Czapiewska Karolina - ocena (1) firma "Meritum" administruje naszą Wspólnotą od ponad 5 lat i jesteśmy... Karolina Beata - ocena (1) Jestem najemcą nieruchomości zarządzanej przez Meritum i jestem bardzo... Beata Marcin - ocena (1) Meritum to jak dotąd najlepsza firma zarządzająca nieruchomościami w... Marcin Marcin Szpak - ocena (1) Mieszkam w wspólnocie w Rumi i od ponad 10 lat prowadzi nas Meritum. Usługa i... Marcin Szpak Monika - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Nie są w stanie pomóc klientowi,... Monika Mieszkaniec - ocena (1) Ta administracja to anty-administracja. Wiecznie nie odbierają telefonów, na... Mieszkaniec Bartłomiej S. - opinia (4) Od ponad dwóch lat nie możemy doprosić się przeprowadzenia zebrania w celu... Bartłomiej S. Wspólnota Przeróbka - ocena (1) Po zmianach osób pracujących jeszcze pod EDOM na całkowicie nowy skład... Wspólnota Przeróbka Beata Pawłocka - ocena (1) Ja nie mam problemu z komunikacją z zarządcą. Otrzymuję mailowo informacje na... Beata Pawłocka Michał - ocena (1) Polecam tą firmę. Obsługują za nas najem mieszkania. Znaleźli za nas najemcę,... Michał Anna - ocena (2) Korzystamy z usług tej firmy, ale nie jesteśmy zadowoleni, kontakt z nimi... Anna j.wiśniewska - ocena (2) dno , nie polecam nikomu .głęboki prl - jedyna forma komunikacji ,to zwykłe... j.wiśniewska Olo - ocena (1) Od wielu lat współpracuję z panią Dorotą, wzór administratora: spokojna,... Olo