Anka - ocena (1) Super ludzie, ktorzy spokojnie wytlumacza ci o co chodzi. Moglam im zadac... Anka Łucja K - ocena (1) Polecam, Pani Magdalena zawsze pomocna, w każdej sprawie ! Łucja K Właściciel lokalu - ocena (1) Bardzo miła obsługa na Hallera 223, super kontakt z Panią adm, wszystko... Właściciel lokalu
Lokator - ocena (1) Strasznie drogo, kasują za wszystko jak się da najdrożej. Każdy kto ich ma u... Lokator Zybi - ocena (1) Zarządca słaby. Wszyscy są winni tylko nie oni. Walcze z ogrzewaniem,piszę... Zybi Ao - ocena (1) Nie wiem skąd takie pochlebne opinie, ale mam inne zdanie. Ten zarządca nie... Ao Aquasfera - ocena (1) Najlepsza administracja Aquasfera Andrzej - ocena (1) Piekny, duży apartament. Na wyposażeniu było wszystko czego potrzeba (od... Andrzej Soliddom - ocena (1) Polecam, wykonują sprawnie certyfikaty energetyczne. Soliddom Mieszkaniec - ocena (1) Na hallera 223, 225 brak kontaktu z osobą zarządzająca nieruchomością.... Mieszkaniec Tomasz - ocena (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń Tomasz tomasz - ocena (1) Wszystko ok. Zadnych zastrzezeń tomasz Darek - ocena (1) Ciągłe problemy z ogrzaniem mieszkania oraz ciepłej wody. Po zgłoszeniu... Darek Katarzyna - ocena (1) Ogromnie pozytywnie oceniam współpracę z zarządcą nieruchomości. Jego... Katarzyna Regina Elżbieta Zaranska. - ocena (1) Firma nie reaguje na zgłaszane przez właścicieli zgłoszenia o niezgodnym z... Regina Elżbieta Zaranska. Jacek - ocena (1) ProstyWynajem zajmuje się moimi apartamentami. Jestem bardzo zadowolony z... Jacek Marcin - ocena (1) Współpraca bez zarzutów. Doskonały kontakt. Szybka reakcja w sytuacjach... Marcin Joanna - opinia (4) Jestem bardzo zadowolona z tego Zarządcy, zawsze szybko i sprawnie załatwiają... Joanna Adam K. - ocena (1) firma bekazet zmienia się i to na pozytywne, mam nadzieje ze tak będzie dalej . Adam K. Zadowolony mieszkaniec - ocena (1) wg mnie złe opinie są niezasłużone. Firma skupia zaangażowanych i... Zadowolony mieszkaniec