Zadowoliny - ocena (1) Bardzo fajna firma, Pani Kasia bardzo zaangażowana i profesjonalna. Mówią jak... Zadowoliny Osiedle Zdrovo - ocena (1) Mimo wielu trudności na osiedlu zawsze mogę liczyć na obsługę . Za każdym... Osiedle Zdrovo Hanna - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam firmy Meritum. Mieszkanie mojej mamy, które jest... Hanna
Mieszkaniec - ocena (1) Firma rozwija się na duży plus. Obsługa profesjonalna. Mieszkaniec Jacek - ocena (1) Bardzo slaby zarzadca nie majacy pojecia o ustawie o wpasnosci lokali. Nie... Jacek Mieszkaniec Zatoka Bursztynowa w Gdańsku - ocena (1) Najgorszy zarządca nieruchomości z jakim miałem do czynienia. Dostaliśmy go... Mieszkaniec Zatoka Bursztynowa w Mieszkanka Wrzeszcza - ocena (1) Dramat!!!! Nikt nie odbiera pod żadnym numerem telefonu! Skrzynka glosowa... Mieszkanka Wrzeszcza Roman - ocena (1) Przeszliśmy do nich pół roku temu z innej firmy. Niebo a ziemia. Szybko... Roman Tomasz - ocena (1) Wreszcie firma z którą jest sprawny kontakt. Szybko i rzeczowo podchodzą do... Tomasz mieszkaniec - ocena (1) lokale w apartamentowcach w Krynicy Morskiej oddane w październiku 2023,balt... mieszkaniec Mateusz - ocena (1) Kompetentny administrator, dobry kontakt i współpraca na odpowiednim poziomie Mateusz Wanda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki administracji. Nasza Wspólnota miał spore... Wanda Maria Liszka - ocena (1) Byłam na Biskupiej Górce jestem pod ogromnym wrażeniem gratuluję gdańskim... Maria Liszka Milena - ocena (1) Wynajelismy przepiekny Apartament Baltic Breeze. To co nas mile zaskoczylo to... Milena Hermi - ocena (1) Pan nie słyszałem, nie widzę, nie reaguje. Niska jakość firm wybranych do... Hermi Mieszkaniec - ocena (1) Najgorszy administrator jaki może być, na problemy z ciepłą wodą poleca... Mieszkaniec Anka - ocena (1) Super ludzie, ktorzy spokojnie wytlumacza ci o co chodzi. Moglam im zadac... Anka Łucja K - ocena (1) Polecam, Pani Magdalena zawsze pomocna, w każdej sprawie ! Łucja K Właściciel lokalu - ocena (1) Bardzo miła obsługa na Hallera 223, super kontakt z Panią adm, wszystko... Właściciel lokalu Lokator - ocena (1) Strasznie drogo, kasują za wszystko jak się da najdrożej. Każdy kto ich ma u... Lokator